Aktieris Jānis Paukštello ar četriem koncertiem svinēs savu 65 gadu jubileju
Par spīti visām likstām, Jānis Paukštello atkal ir optimisma pilns, lai kāptu uz skatuves un dāvātu prieku visiem sava talanta cienītājiem.
Kultūra
2016. gada 24. marts, 10:13

Aktieris Jānis Paukštello ar četriem koncertiem svinēs savu 65 gadu jubileju

Jauns.lv

Tautā tik iemīļotajam dziedošajam aktierim Jānim Paukštello sestdien, 26.martā, apritēs 65 gadi un šo jubileju aktieris iecerējis nosvinēt aprīlī ar četriem koncertiem, informē "Neatkarīgās mūzikas producentu grupas" pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā kā aktierim šogad jubileja iekrīt Klusajā sestdienā, viņš nevēlējās šajā datumā rīkot jubilejas lielkoncertu ar daudzu viesmākslinieku piedalīšanos, lai arī tāda bija sākotnējā iecere.

Kā norādīja Matisons, pēdējā laikā aktieri ir vajājušas vairākas ar veselību saistītas problēmas. Grūts brīdis māksliniekam bija, pārdzīvojot šķiršanos no sava ilggadējā skatuves partnera un drauga Harija Spanovska. Spanovskis bija viens no talantīgākajiem Dailes teātra dziedošajiem aktieriem, viņš ierunājis arī dažādas filmas un seriālus.

Neskatoties uz visām likstām, Paukštello atkal ir optimisma pilns, lai kāptu uz skatuves un dāvātu prieku visiem sava talanta cienītājiem. Publiski aktieris savu jubileju svinēs ar četriem koncertiem - 22.aprīlī Priekules kultūras namā, 23.aprīlī Jūrmalas kultūras centrā, 29.aprīlī Ogres kultūras centrā un 30.aprīlī Valmieras kultūras centrā. Biļetes uz aktiera jubilejas koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Pats mākslinieks sola, ka jubilejas koncerti būs īpaši - kā retrospekcija, atskats pagātnē par šajos gados padarīto.

Koncertprogramma noritēs divās daļās. Pirmajā daļā uzstāsies aktiera draugs un kolēģis Varis Vētra, bet otrajā daļā koncerta apmeklētāji varēs baudīt paša jubilāra Paukštello talantu.

Ņemot vērā to, ka šis ir arī komponista Raimonda Paula jubilejas gads, tad, caurvijoties Jāņa Petera mīlas dzejai, visas programmas garumā aktiera izpildījumā izskanēs arī populārākās maestro dziesmas. Koncertos izskanēs arī komponista Gaita Lazdāna dziesmas no Paukštello jaunā mūzikas albuma "Vidū pašai dzīvībai".

LETA/ Publicitātes foto