Nīcgales pagastā policisti no eļļas cisternas izzvejo 233 000 nelegālos smēķus. FOTO
Pagājušās nedēļas svētdienā policisti kopā ar robežsargiem no kravas vilciena cisternas izzvejoja iespaidīgu kontrabandas cigarešu kravu – 233 000 nelegālo smēķu.
112
2016. gada 24. marts, 13:18

Nīcgales pagastā policisti no eļļas cisternas izzvejo 233 000 nelegālos smēķus. FOTO

Jauns.lv

Daugavpils policistiem aizvadītas nedēļas nogalē Nīcgales pagastā no kravas vilciena eļļas cisternas izzvejoja iespaidīgu kontrabandas cigarešu partiju – 233 000 cigaretes jeb 11 650 cigarešu paciņas. Tās bija iepakotas polietilēna maisos un iegremdētas eļļas cisternā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Svētdien, 20. martā, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki Daugavpils novada Nīcgales pagastā veica operatīvus pasākumus nelegālo tabakas izstrādājumu apkarošanas jomā. Šo operatīvo pasākumu rezultātā sadarbībā ar Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes darbiniekiem, pārbaudot kravas vilcienu, tika atrasta apjomīga cigarešu partija bez Latvijas Republikas akcīzes markām, Kasjauns.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Kopumā policistiem izdevās izņemt vairāk nekā 233 000 cigaretes, kas bija iepakotas polietilēna maisos un paslēptas vilciena cisternā ar eļļu. Saistībā ar notikušo policijā uzsākts kriminālprocess par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu vai pārvietošanu, ja tā rezultātā radīts būtisks kaitējums. Šobrīd turpinās kriminālprocesa izmeklēšana un ar noziegumu saistīto personu noskaidrošana.

 

Kasjauns.lv/ Foto: Valsts policija