Aizturēts vīrietis, kurš bojājis deputāta Artusa Kaimiņa auto
Kaimiņa automašīnai tika izsists pakaļējais logs, sagandēta virsbūve un krāsa, kā arī sagraizīts auto salons.
112
2016. gada 24. marts, 16:26

Aizturēts vīrietis, kurš bojājis deputāta Artusa Kaimiņa auto

Jauns.lv

Aizdomās par 7.martā notikušo Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa automašīnas bojāšanu policija aizturējusi 1988.gadā dzimušu vīrieti, paziņoja Valsts policijā.

Policija 8.martā saņēma informāciju, ka Rīgas centrā no kāda nama kāpņutelpas ir izrauta pastkastīte un ar to vēlāk sabojāta automašīna "BMW", kas bija novietota turpat pie nama. Automašīnai izsists aizmugurējais stikls un saskrāpēta virsbūve. Minētā automašīna pieder Saeimas deputātam Kaimiņam.

Izmeklēšanas laikā policija noskaidroja, ka noziegumu izdarījis kāds 1988.gadā dzimis vīrietis. Vīrietis savas rīcības motīvus nespēj paskaidrot, vienīgi to, ka tā bijusi spontāna rīcība, kura bijusi huligāniska motīva vadīta. Vīrietis iepriekš nonācis policijas redzeslokā par maznozīmīgiem pārkāpumiem. Aizturētais savu vainu izdarītajā atzīst.

Pret vīrieti kriminālprocess sākts par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

BNS/Facebook.com / Ieva Lūka/LETA

Tēmas