foto: Ekrānuzņēmums
Kozlovskis: "Lietus sabojājis Latvijas-Krievijas robežu 150 000 eiro apmērā"
Kozlovskis norādīja, ka būvdarbi iekavējušies laikapstākļu dēļ.
Politika
2018. gada 20. aprīlis, 16:42

Kozlovskis: "Lietus sabojājis Latvijas-Krievijas robežu 150 000 eiro apmērā"

RīgaTV 24

"Pagājušajā gadā, kad Krīzes vadības padome rēķināja zemnieku zaudējumus, mēs vēl nevarējām pateikt šo zaudējumu apjomu, bet tika pielemts, ka līdz pavasarim Iekšlietu ministrijai jānāk ar ziņojumu un jāinformē valdība par apjomu, kāds ir nepieciešams, lai to sakārtotu. Tas tika apkopots. Tas ir apmēram 150 000 eiro – kopumā pa visu robežu, kas bija jau izbūvēta. Tika arī vietām izskalotas valsts robežzīmes, bojātas patruļtakas," Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (“Vienotība”) sacīja RīgaTV 24 raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu", komentējot to, kā norisinās Latvijas-Krievijas robežas būvdarbi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kozlovskis norādīja, ka būvdarbi iekavējušies laikapstākļu dēļ. "Robežas izbūve ir ļoti ciešā korelācijā ar laikapstākļiem. Tā ir realitāte. Ja kāds ir bijis tuvāk Krievijas-Latvijas robežai, tur ir ļoti daudz upju, ir mitras vietas. Līdzīgi kā zemniekiem, kad bija plūdi, applūda arī šīs teritorijas.

foto: Ekrānuzņēmums
Kozlovskis norādīja, ka būvdarbi iekavējušies laikapstākļu dēļ.

Tur nevarēja iebraukt ne tikai ar vieglo transportlīdzekli, bet arī traktori grima nost. Tas ir objektīvs apstāklis, kāpēc šie darbi iekavējās," skaidroja iekšlietu ministrs. Kozlovskis gan sacīja, ka pašlaik viss rit pēc plāna un ka robeža tiks pabeigta nākamgad.