Justs Eirovīzijā grib noskaidrot, cik ļoti viņš patīk cilvēkiem
Justs Sirmais neslēpj, ka "Eirovīzija" ir lieliska iespēja tikt pamanītam pasaules mērogā.
Kultūra
2016. gada 26. marts, 09:36

Justs Eirovīzijā grib noskaidrot, cik ļoti viņš patīk cilvēkiem

Jauns.lv

Dalība "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Zviedrijā ir iespēja iesākt kaut ko lielu pasaules tirgū, atklāja Latvijas pārstāvis dziesmu konkursā Justs Sirmais.

Dziedātājs stāstīja, ka konkursā vēlas panākt to, lai cilvēki viņu sadzirdētu, kā arī parādīt to, uz ko ir spējīgs.

"Es plānoju sasniegt to, ka cilvēki mani sadzirdēs, lai es spētu pie viņiem griezties ar jaunām dziesmām, jaunu koncertprogrammu. Zviedrija man ir iespēja iesākt kaut ko lielu pasaules tirgū. Visu to, ko es daru šeit Latvijā, darīt lielākā mērogā ar lielākiem profesionāļiem un lielākām skatuvēm," par saviem mērķiem stāstīja Justs.

Mūziķis vēlas arī iegūt cilvēku vērtējumu, par savām spējām. "Vēlos iegūt cilvēku viedokli par to, cik es esmu labs un cik es patīku cilvēkiem, kāda ir atsaucība pēc manas personības, mana rakstura, manas mūzikas, mana vokāla. Es ar mūziku nodarbojos jau ilgi un gribu nodarboties visu mūžu. Manuprāt, šī ir liela iespēja, liela platforma, kurā sevi pierādīt. Es nepārtraukšu cīnīties, līdz tikšu sadzirdēts," uzsvēra mūziķis.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Justa priekšnesums nebūs vērsts tikai uz televīzijas skatītājiem. Vokālists ar savu priekšnesumu vēlas raisīt emocijas gan televīzijas skatītājiem, gan tiem, kas konkursu būs ieradušies vērot klātienē. Pagaidām vēl nav zināms, vai Justs uz skatuves atradīsies viens, bet priekšnesuma veidotāji vēlējušies īpaši izcelt solistu. Viens no iemesliem šādam lēmumam, iespējams, ir dziesmas tēma, bet otrs - konkursa jēga.

Dziedātāja producente Jūlija Fricsone-Gavriša iepriekš stāstīja, ka pie Justa priekšnesuma jau no gada sākuma strādā komanda, kas viņam palīdzēja Latvijas Televīzijas konkursā "Supernova". Tajā strādā viņa pati, režisors Andrejs Gavrišs, kā arī vokāliste Aminata.

Jau ziņots, ka, gūstot uzvaru konkursā "Supernova", iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā izcīnījis dziedātājs Justs Sirmais ar dziesmu "Heartbeat".

Šā gada Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks Stokholmas "Globe Arena" 10.maijā, otrais pusfināls - 12.maijā, bet fināls - 14.maijā.

Justs Sirmais "Heartbeat"


BNS/ Publicitātes foto