Vakar divi ugunsgrēki izcēlušies piedeguša ēdiena dēļ
112
2018. gada 15. aprīlis, 12:44

Vakar divi ugunsgrēki izcēlušies piedeguša ēdiena dēļ

Jauns.lv

Pēdējās diennakts laikā divi ugunsgrēki izcēlās piedeguša, bez uzraudzības atstāta ēdiena dēļ, kuros cieta divi cilvēki,informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar plkst.16.14 VUGD saņēma izsaukumu uz Slokas ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,02 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD ierašanās un tajā cietis viens cilvēks, kurš tika nodots mediķu aprūpē.

Savukārt Viesītes ielā Jēkabpilī, kur no piecstāvu dzīvojamās mājas bija redzami dūmi, ugunsdzēsējiem ierodoties, tika konstatēts, ka ēkas ceturtā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,3 kvadrātmetru platībā. Glābēji no piedūmotajām telpām izglāba vienu cilvēku. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.2.40 naktī.

Plkst.23.36 tika saņemta informācija par notikumu Rīgas ielā Līvānos, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija jūtami dūmi. Ugunsdzēsēji konstatēja, ka pirmā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas četru kvadrātmetru platībā. VUGD darbinieki no piedūmotām telpām izglāba vienu cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem.

Tēmas