foto: LETA
2,5 mēneši līdz svētkiem: tā pašlaik izskatās rekonstrukcijā esošā Mežaparka estrāde
Notiek Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcijas darbi.
Sabiedrība
2018. gada 12. aprīlis, 09:52

2,5 mēneši līdz svētkiem: tā pašlaik izskatās rekonstrukcijā esošā Mežaparka estrāde

Jauns.lv / LETA

Šodien plkst.11 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu svētku un XVI Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem, informē pašvaldības pārstāve Dzintra Āboliņa.

Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcija

Šodien plkst.11 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu svētku un XVI Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes ...

gallery icon
91

Rīgas domes rīcības komiteja tika izveidota, lai nodrošinātu Rīgas kā stratēģiskā sadarbības partnera kvalitatīvu darbību XXVI Vispārējo latviešu dziesmu svētku un XVI Deju svētku sagatavošanas procesā.

Rīcības komiteju vada Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR), bet viņa vietnieki komitejā ir Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane (GKR), Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR) un Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs. Komitejā darbojas arī Rīgas domes atbildīgo struktūrvienību, departamentu un kapitālsabiedrību pārstāvji.

foto: LETA
Notiek Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcijas darbi.

2017.gada 20.aprīlī uz Mežaparka Lielās estrādes skatuves tika parakstīts līgums par estrādes pārbūvi. Pirmās kārtas būvniecības darbus, kas paredz jauna skatītāju laukuma izbūvi, pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veic PS "LNK, RERE".

Valsts simtgadei veltītie svētki notiks Rīgā no 30.jūnija līdz 8.jūlijam. Mežaparka būvprojektu ekspluatācijā plānots nodot šī gada 18.jūnijā.