foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Izšķīries Latvijas bagātākais pāris – Oļegs Fiļs un Santa Zāmuele
Oļegs Fiļs un Santa Kristiāna Zāmuele gredzenus mija 2016. gadā, bet nu viņi ir šķīrušies.
Sabiedrība
2018. gada 10. aprīlis, 11:17

Izšķīries Latvijas bagātākais pāris – Oļegs Fiļs un Santa Zāmuele

Kasjauns.lv

“Jā, esam šķirti, taču šķiršanās nav saistīta ar nesenajiem “ABLV Bank” notikumiem,” žurnālam “Privātā Dzīve” sacījusi ar šampanieša biznesu saistītā Santa Kristiāna Zāmuele. Vairākus gadus viņa bija kopā ar likvidējamās “ABLV Bank” padomes priekšsēdētāju Oļegu Fiļu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mirkļi no Oļega Fiļa un viņa sievas Santas Zāmueles dzīves

Mirkļi no Oļega Fiļa un viņa sievas Santas Zāmueles dzīves

gallery icon
43

„ABLV Bank” padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs, kurš dažādos pētījumos jau vairākus gadus pēc kārtas tiek atzīts par Latvijas turīgāko cilvēku, savu mīļoto sievieti, vīna eksperti un bijušo dīdžejmeiteni Santu Kristiānu Zāmueli apprecēja 1. oktobrī.

Laulība ceremonija notika 2016. gada 1. oktobrī Rīgas Sv. Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā. Pāris nedēļas pēc kāzām abi noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību. Fiļs, kuru īpašumu vērtība tiek lēsta vairāk nekā 300 miljonu eiro apmērā, ir trīs dēlu un meitas tēvs, savukārt Santa Kristiāna audzina divas meitas.

Pirms kāzām Oļegs un Santa kopā bija vairāk nekā gadu, un šad tad sabiedrībā izgāja kopā. Līdz tam Oļegs bija ļoti noslēgts cilvēks, savukārt Santa – tieši pretēji.

Bija laiks, kad teju vai neviens pasākums neiztika bez viņas dalības. Viņa pati organizēja pasākumus, stājās pie dīdžeja pults un tika uzskatīta par vienu no labākajām sieviešu kārtas dīdžejmeitenēm. Pēcāk gan „plašu griešanu” viņa nomainīja pret arodu „preses druvā” līdz beidzot atrada savu īsto aicinājumu – vīnzinību.

Santa Zāmuele instagram attēlos

Vīnzine, Latvijas bagātākā cilvēka Oļega Fiļa dzīvesbiedre Santa Zāmuele.

gallery icon
13

Sākot kopdzīvi ar Fiļu, itin krasi izmainījās arī Santas garderobe, jo viņas drēbju skapī vienkāršās jaciņas un džemperīšus nomainīja pašu jaunāko un topīgāko zīmolu kolekciju tērpi, kuru cena lielākoties rakstāma ar pieciem cipariem. Nesen gan atklājās, ka liela daļa šo tērpu nemaz nebija Santas, bet viņai aizdoti vienam vakaram.