Kinoteātrī "Splendid Palace" 3 dienu garumā norisināsies dāņu humora dienas
Aina no filmas "Klauns".
Kultūra
2016. gada 29. marts, 18:06

Kinoteātrī "Splendid Palace" 3 dienu garumā norisināsies dāņu humora dienas

Jauns.lv

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 1.aprīļa līdz 3.aprīlim norisināsies dāņu humora dienas, kuru laikā būs skatāmas piecas dāņu komēdijas, informēja "Splendid Palace" pārstāve Zane Geida.

Dāņu humoram veltītā nedēļas nogale tiks atklāta 1.aprīlī ar provokatīvo komēdiju "Klauns", kas guvusi plašu popularitāti Dānijā.

Filmas "Klauns" galvenais varonis - bezpalīdzīgais Franks ir uzzinājis, ka viņa sieva Mia ir bērna gaidībās. Mia šaubās, vai Franks spētu būt labs tēvs, tāpēc, lai pierādītu savai draudzenei, ka viņš tomēr spēj tāds būt, Franks "nolaupa" savu 12 gadus veco brāļadēlu Bo un pievienojas sava labākā drauga Kaspera nedēļas nogales kanoe braucienam. Kamēr Franks cenšas pierādīt Miai, ka viņš var būt labs tēvs, Kasperam ir citi mērķi, līdz ar ko viņu piedzīvojums uzņem arvien jaunus apgriezienus.

Tāpat dāņu humora dienu repertuārā būs iekļautas četras dāņu komēdijas - "Olsena banda saniknojas", "Ādama āboli", “Superclasico", "Īstais un vienīgais" - filmas, kas arī izpelnījušās dāņu atzinību un kļuvušas par skatītākajām filmām Dānijas kinoteātros.

Filmas tiks demonstrētas dāņu valodā ar subtitriem angļu valodā un sinhrono tulkojumu latviešu valodā.

BNS / Foto: ekrānuzņēmums no video