Ar šo video Eiropa iepazīs Justu no Latvijas. VIDEO
Šādi Justs Sirmais ar sevi iepazīstina Eiropu - noskaties video.
Kultūra
2016. gada 30. marts, 04:37

Ar šo video Eiropa iepazīs Justu no Latvijas. VIDEO

Jauns.lv

Tapis „Supernovas” uzvarētāja Justa Sirmā video, kuru skatīs cilvēki visā Eiropā līdz pat Eirovīzijas dziesmu konkursam maijā, kad visi jutīsim līdzi jaunatklātajam talantam.

Video mērķis bija nevis pārliecināt skatītāju par Justa spējām un atbilstību dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā, bet radīt īpašu noskaņu. Filmēšanā netika veikta nekāda manipulācija ar gaismām, fonu, lai video izdotos pēc iespējas īstāks, patiesāks. Video ir balstīts uz sajūtām un zīmēm, kas simbolizē Justa dzīvē notikušo un šī brīža sajūtas.

Video uzņemts divu dienu laikā, Rīgā. Abas dienas filmēšana sākās ar saullēktu plkst. 05 un noslēdzās līdz ar saulrietu plkst. 20. Filmēšana notika uz Akmens tilta, Vecrīgas ielās, VEF kultūras pilī, pie jūras un citās galvaspilsētu raksturojošās vietās.

Profila video uzņēma kompānija “Imagine Pictures”, režisora Andžeja Gavriss un producentes Jūlijas Fricsones vadībā. Roku video tapšanā pielika arī operators Nikita Popkovs un komponists/skaņu dizaineris Wolk Recording Studios.

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva

Tēmas