Siguldas pensionāri sevi "indē" ar veciem čipsiem. FOTO
Senioru Lieldienu pasākumā Siguldā pensionāriem tika dāļāti Ādažu čipsi ar notecējušu derīguma termiņu. Termiņš bija beidzies pirms pāris dienām. Pensionāru biedrības priekšnieks Alfons Jumiķis teic, ka tā nav bijusi speciāli organizēta akcija, lai atbrīvotos no vecas pārtikas.
Novadu ziņas
2016. gada 30. marts, 12:35

Siguldas pensionāri sevi "indē" ar veciem čipsiem. FOTO

Jauns.lv

Otrajās Lieldienās, 28. martā, Siguldā, nodarbību centrā „Namiņš”, notika Lieldienu pasākums senioriem, kuru rīkoja Siguldas pensionāru biedrība. Pasākuma laikā senioriem tika dāvātas arī „Ādažu čipsu” pakas, kurām bija beidzies derīguma termiņš.

Protams, Siguldas sirmgalvji ar šiem čipsiem nenoindēsies, jo to derīguma termiņš bija beidzies tikai pirms pāris dienām – 24. martā, bet rūgtums, kā saka, palika. Kāda siguldiete sociālajā tīklā „Facebook” ierakstīja:

„Pensionāriem Siguldā notika Lieldienu pasākums, kurā katram pensionāram dalīja čipsus... Kādā sakarā pensionāriem čipsi? Skaidrs kāpēc? Beidzies termiņš. Kā nav kauna, veciem cilvēkiem dāvināt tādus”. (tagad šis ieraksts jau ir izdzēsts).

Šis komentārs sociālajā tīklā Siguldā izraisīja plašu rezonansi un vēlmi noskaidrot – kas un kāpēc pilsētas pensionārus indējis ar veciem čipsiem?

Siguldas pensionāru biedrības vadītājs Alfons Jumiķis Kasjauns.lv teica: „Nevienam jau nespieda tos čipsus ņemt, kas gribēja ņēma. Tos mums „Ādažu čipsi” ziedoja pirms laba laika, kad derīguma termiņš vēl nebija beidzies. Bet mums nebija iespēju tos visus izvadāt pensionāriem pa mājām, tādēļ tos dalījām Lieldienu pasākumā. Nekas speciāli nebija ieplānots, lai izdalītu vecus čipsus”.

Elmārs Barkāns/Foto: „Facebook”, aprinkis.lv

Tēmas