Sabiedrība
2016. gada 30. marts, 15:55

Uzņēmēja Kilbloka dusmīga: aknu pastētes vietā nopirkusi sapelējušu substanci. FOTO

Jauns.lv

Apgāda „Zvaigzne ABC” vadītāja Vija Kilboka kārtējo reizi piedzīvojusi nepatīkamu pārsteigumu pārtikas veikalā. Šoreiz viņa pauž sašutumu par lielveikalā „Sky” nopirktu vistu aknu pastēti ar balzamu. Balzama vietā viņa tikusi nevis pie izmeklētas garšas buķetes, bet gan sapelējuša pārtikas produkta.

Savā „Facebook” profilā Kilbloka raksta: „Neesmu pārtikas tehnologs un nesaprotu, kā pastēte, kas izgatavota 28. martā, nopirkta 29. marta vakarā, no ledusskapja izņemta 30. marta rītā, spēj attīstīt gan pelēku, gan baltu pelējuma koloniju! Gribēju pastēti ar balzamu, ieguvu pastēti ar aflatoksīnu! Derīguma termiņš pastētei 31. marts!”

Jāteic, ka šis Kilblokai nav pirmais nepatīkamais piedzīvojums ar veikalā iegādātajiem pārtikas produktiem, kuri nav ēdami. Ja vieni, kuri tādus nopērk, īpaši lielu traci neceļ un tikai vīlušies pasūkstās savā virtuvē, tad grāmatizdevēja par šādiem gadījumiem neklusē un uz pilnu klapi "dod vaļā" soctīklos.

Nesen viņai nācies izmest putru, ko vārījusi savam sunim no tirgū pirktajām gaļīgajām lašu asakām. „Nu, nebija pierunājams ēst, un viss! Herolds ļoti šķiro, ko ņemt mutē un ko nē, kā nekā, skaitās labs pēddzinis ar izcilu ožu,” par sava suņa Herolda izvēli feisbukā klāstīja Kilbloka.

Savukārt 2014. gada novembrī viņa neslēpa savu sašutumu par „murgu konservu kārbā”. Viņa bija nopirkusi kompānijas „Northland” ražotos konservus „Brētliņas tomātu mērcē”. Substance, ko viņa ieraudzīja konservos, it nemaz nerosināja apetīti.

 

Kasjauns.lv/Foto: „Facebook” / Evija Trifanova/LETA