Trilleris Rīgas centrā: šoferis bēg no stāvvietu kontroliera, vizinot viņu uz motora pārsega. VIDEO
Rīta agrumā kāds šoferītis Blaumaņa ielā no „Rīgas satiksmes” maksas autostāvvietu kontroliera uzliktā soda centās aizmukt visnotaļ ekstrēmi – kontrolieri pavizinot uz sava auto kapota.
112
2016. gada 30. marts, 18:06

Trilleris Rīgas centrā: šoferis bēg no stāvvietu kontroliera, vizinot viņu uz motora pārsega. VIDEO

Kasjauns.lv

Kamēr „Rīga TV24” filmēšanas komanda Blaumaņa ielā uzņēma sižetu par drošu autobraukšanu, fonā norisinājās trillera cienīgs skats – kāds autovadītājs no „Rīgas satiksmes” autostāvvietu kontroliera uzliktā soda centās aizbēgt, soda uzlicēju pavizinot uz motora pārsega.

Autovadītājs pie sava spēkrata pieskrēja brīdi, kas autostāvvietu kontrolieris viņam izrakstīja soda kvīti par auto novietošanu bez maksas. Šoferis fiksi iesēdās auto un centās aizbraukt, bet kontrolieris, neskatoties uz briesmām, par varītēm un automašīnas priekšējā stikla mēģināja pielipināt soda kvīti. Abi vīri bija nelokāmi  un viss beidzās ar to, ka autovadītājs kontrolieri mazliet „pavizināja” uz auto priekšējā pārsega.

Kā norisinājās šis trillera sižeta cienīgais skats skatieties videosižetā.

Autostāvvietu kontrolieris neļaus aizbēgt bez soda, pat ja jāriskē ar dzīvību

 

Kamēr top sižets, fonā norisinās trillera cienīgs skats - vīrietis cenšas izbēgt no soda, nekaunoties pavizināt Rīgas Satiksmes darbinieku uz....sava auto kapota!

Posted by

Rīgatv24

on trešdiena, 2016. gada 30. marts

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: Rīga TV24