Ludzā ļoti rūdīts noziedznieks, iesitot saimniekam ar metāla stieni pa galvu, aplaupa māju
Kopumā pret šo personu bija sākti 47 kriminālprocesi.
112
2016. gada 30. marts, 23:02

Ludzā ļoti rūdīts noziedznieks, iesitot saimniekam ar metāla stieni pa galvu, aplaupa māju

Jauns.lv

Ludzā likumsargi par laupīšanu un miesas bojājumu nodarīšanu aizturējuši vīrieti, pret kuru jau iepriekš sākti 47 kriminālprocesi, informēja Valsts policijā.

23.marta vakarā Ludzā pie kādas privātmājas durvīm piezvanījis kāds vīrietis, kuram durvis atvēra mājas saimnieks. Negaidītais ciemiņš tajā brīdī nodarīja saimniekam miesas bojājumus, iesitot ar metāla stieni pa galvu, bet pēc tam metās pārmeklēt māju un nolaupīja naudu - ap 1000 eiro.

Pēc informācijas saņemšanas policijā nekavējoties tika sākts kriminālprocess par laupīšanu. Noskaidrojot vainīgā personību, policisti izskaitļojuši, ka tas ir 1986.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs, kurš likumsargu redzeslokā bija jau labi pazīstams.

Sākot aizdomās turamā meklēšanu, noskaidrots, ka viņš bēgot slēpjas no policijas. Tomēr policisti naktī uz 25.martu vīrieti aizturēja, kā arī atguva daļu nolaupītās naudas. Nākamajā dienā pēc aizturēšanas Daugavpils tiesa aizdomās turētai personai piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Kā norāda policijā, šis vīrietis agrāk ir vairākkārt nonācis policijas redzeslokā, pārsvarā - par zādzību izdarīšanu. Kopumā pret šo personu bija sākti 47 kriminālprocesi. Šoreiz aizdomās turētais laupīšanu izdarīja, izciešot ar tiesas spriedumu piespriesto papildsodu - policijas kontroli.

BNS/Foto: Shutterstock