Izdevies atrast vienu no neliešiem, kas apzaga vietējo filmu studiju
112
2018. gada 22. marts, 12:38

Izdevies atrast vienu no neliešiem, kas apzaga vietējo filmu studiju

Jauns.lv

Rīgā apzagtās filmu studijas "Look at Riga" pārstāvis Arnis Aspers sociālajā tīklā dalās priekā, ka vienu no diviem meklētajiem cilvēkiem izdevies notvert. Otrs gan vēl esot uz brīvām kājām, feisbukā raksta Aspers.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Paldies draugiem, paldies Valsts policijai un paldies Markam Cukerbergam par "Facebook" - tā raksta filmu studijas pārstāvis, paziņojot, ka par zādzību aizdomās turētais ir notverts, pateicoties aktīvai cilvēku līdzdalībai. No diviem cilvēkiem patlaban notverts viens.

"Ceru, ka kopējiem spēkiem drīz tiks notverts arī otrs „filmas varonis“. Es domāju, ka šis sižets ir filmas „Kriminālās ekselences fonds – 2“ vērts, vienīgi lomu tam vienam aktierim gan nedos. Vai tad viņš nezināja, ka kamerā skatīties nedrīkst? Neprofesionāli. Viņa seja gan bija izteiksmīga - ieraugot kameru, tā pauda nepārprotamu - „Fuck me!!!“ Pašreiz notiek izmeklēšana, un, lai tai netraucētu, es nevaru izpaust detaļas, bet vēlos pateikt patiesu un neviltotu PALDIES Rīgas centra rajona valsts policijas kriminālpolicijas nodaļai un jaukajām izmeklētājām, kas profesionāli un ar degsmi nepilnas diennaksts laikā notvēra jau vienu aizdomās turamo „aktieri“," raksta Arnis Aspers.

Jau vēstījām, ka 19.martā ap plkst.6.20 Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, apzagta studija "Look at Riga", no kuras aiznesta gan filmēšanas tehnika, gan kādas nepabeigtas filmas materiāli. Zagļi ar lauzni uzlauzuši studijas durvis un aiznesuši datoru, monitoru, kino kameru, žiroskūteri, kā arī niršanas aprīkojumu un citas lietas. Vienlaikus nozagti datora cietie diski ar filmas "A to B Rollerski" jeb "Neiespējamais ir iespējams" materiāliem un daudzu citu projektu materiāliem.