Video: Āgenskalnā uz ielas čuč pamatīgi piedzēries un bruņots apsargs
112
2018. gada 21. marts, 15:03

Video: Āgenskalnā uz ielas čuč pamatīgi piedzēries un bruņots apsargs

Jauns.lv

Svētdien, 18. martā, neilgi pirms pulksten 23.00 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Nometņu ielu Āgenskalnā, kur garāmgājēji bija pamanījuši uz ielas guļošu vīrieti. Izrādījās, ka aizmigušais ir bruņots apsargs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi stāsta, ka, ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi konstatēja - vīrietim ir pārsists deguns, taču no medicīniskās palīdzības viņš uzreiz atteicās. Mirkli vēlāk policisti mēģināja palīdzēt iereibušajam kungam piecelties, bet tajā brīdī viņi pamanīja, ka viņš ir bruņots, kungam pie jostas bija piestiprināta ieroča maksts un tajā atradās pistole.

Pēc ieroča apskates konstatēts, ka tas ir pielādēts. Iereibušais vīrietis uz policistu jautājumu, kādēļ viņam līdzi ir ierocis, atbildēja, ka viņš esot apsargs. Vienlaikus kungs stāstīja, ka "uz šanci" gājis skaidrā, bet piedzēries tikai darba laikā.

Ņemot vērā, ka gāzes ieroci nedrīkst pārnēsāt alkohola reibumā, 61 gadu vecais kungs aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī. Par šādu pārkāpumu uzliek naudas 35 līdz 350 eiro, konfiscējot ieroci, munīciju un šo priekšmetu sastāvdaļas vai bez konfiskācijas.