foto: ekrānuzņēmums no video
Banka necerēti piekāpjas. Atrisinājums Kleperu ģimenei Carnikavā izkrāptās mājas lietā strauji tuvojas noslēgumam
Kleperu ģimenes māja Carnikavā.
Sabiedrība
2018. gada 16. marts, 19:02

Banka necerēti piekāpjas. Atrisinājums Kleperu ģimenei Carnikavā izkrāptās mājas lietā strauji tuvojas noslēgumam

Jauns.lv

Sāga ap izkrāpto īpašumu Carnikavā strauji tuvojas noslēgumam. Piektdien "Swedbank" lūgusi zemesgrāmatai dzēst hipotēku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šodien AS "Swedbank" iesniegusi zemesgrāmatā lūgumu par hipotēkas dzēšanu, tas nozīmē, ka Kleperu ģimenes problēmām ap dzimtas īpašumu, visticamāk, jau redzams gals. Atliek tikai sagaidīt zemesgrāmatu tiesneša lēmumu un īpašums būs veiksmīgi atbrīvots no svešu personu paņemto kredītu. Pēc zemesgrāmatu tiesneša pozitīva lēmuma reģistrācijas, Kleperu ģimene beidzot  varēs uzelpot pēc juridiski un emocionāli smagas tiesvedības un cīņas par taisnību. Taisnība būs uzvarējusi, šķiet, pat bezcerīgā situācijā.

Jau vēstīts, ka bezizejas spiesta mediju uzmanības starmešos iekļuvusi Kleperu ģimene, kura bija nonākusi neapskaužamā situācijā. Pēc ilgstošas tiesvedības, ģimenei izdevās atgūt uz viltotas pases pamata iekrāpto dzimtas īpašumu Carnikavas novadā, pašā jūras krastā, bet vienlaikus tiesa bija lēmusi, ka AS "Swedbank" ņemtā kredīta hipotēka netiek dzēsta.

Jau vēstīts, ka teju vienīgās cerības bija uz AS "Swedbank" godaprātu vai augstsirdību, kas šodien realizējies ar bankas iesniegto nostiprinājuma lūgumu zemesgrāmatā, līdz ar to Kleperu ģimenes īpašums tuvākajā laikā tiks atbrīvots no apgrūtinājumiem un patiesie īpašnieki to būs atguvuši bez krāpnieku radītajām saistībām.