Bens Afleks sarakstījis scenāriju filmai par Betmenu
Amerikāņu aktieris Bens Afleks sarakstījis scenāriju jaunai filmai par supervaroni Betmenu.
Kultūra
2016. gada 1. aprīlis, 18:54

Bens Afleks sarakstījis scenāriju filmai par Betmenu

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Bens Afleks sarakstījis scenāriju jaunai filmai par supervaroni Betmenu, taču nav zināms, vai tas jebkad tiks ekranizēts, vēsta britu laikraksts "The Guardian".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

43 gadus vecais Afleks spēlē Betmenu kinolentē "Batman v Superman: Dawn of Justice" ("Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma"), kurā uz lielā ekrāna pirmoreiz satiekas komiksu varoņi Betmens un Supermens.

Lai arī kritiķu atsauksmes nav viennozīmīgas, filma piesaistījusi skatītāju interesi un nedēļas laikā nopelnījusi apmēram 500 miljonus ASV dolāru (439 000 eiro) no biļešu pārdošanas kinoteātros visā pasaulē.

"Viņš noslēdzis līgumu par filmēšanos divās "Justice League" daļās, tātad viņš uzvilks Betmena apmetni vismaz trīs reizes," kino žurnālam "The Hollywood Reporter" teica Afleka aģents Patriks Vaitsels. "Viņš sarakstījis arī scenāriju, kas ir ļoti laba Betmena turpinājuma ideja, un arī tā varētu tikt realizēta."

Pagājušā gada jūlijā kino vietne "Deadline" ziņoja, ka Afleks izveidojis scenāriju kopā ar komiksu kompānijas "DC Comics" rakstnieku Džofu Džonsu. Ja kinolente tiks uzņemta, tad tā būs jaunākā Betmena sērijas filma kopš 2012.gadā iznākušās kinolentes "The Dark Knight Rises" ("Tumšais bruņinieks atgriežas").

 

LETA / Foto: EPA/LETA / Vida Press