Būtiskas izmaiņas "Liepājas autobusu parka" maršrutos
Izmaiņas skars reisus, kas brauc no Rīgas uz Liepāju, Kuldīgu, Aizputi.
Novadu ziņas
2016. gada 4. aprīlis, 09:31

Būtiskas izmaiņas "Liepājas autobusu parka" maršrutos

Jauns.lv

Lai uzlabotu pasažieru pārvadājumu kvalitāti un nodrošinātu pasažieriem labāku sabiedriskā transporta pieejamību, no pirmdienas tiks veikti grozījumi "Liepājas autobusu parka" maršrutos, informēja Autotransporta direkcijas (ATD) komunikācijas speciāliste Zane Plone.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa norādīja, ka izmaiņas būs "Liepājas autobusa parka" apkalpotajā maršrutā Nr.7410 Rīga–Kuldīga, Nr.7937 Rīga–Liepāja un Nr.7957 Rīga–Aizpute–Liepāja.

"Ņemot vērā, ka ir uzlabojušies apstākļi uz autoceļiem, maršruta Nr.7410 Rīga–Kuldīga autobuss, kas no Kuldīgas autoostas izbrauc plkst.14.30, turpmāk no pieturvietām posmā Veldze–Veģi izbrauks piecas līdz septiņas minūtes agrāk. Tādējādi tiks saīsināts minētā reisa izpildes laiks," skaidroja Plone.

Vairākiem maršruta Nr.7937 Rīga–Liepāja reisiem un vienam – Nr.7957 Rīga–Aizpute–Liepāja reisam tiks izmainīta braukšanas shēma Liepājas pilsētā posmā no Liepājas autoostas līdz pieturvietai Mirdzas Ķempes ielā. Izmaiņas attiecas uz maršruta Rīga–Liepāja autobusiem, kas no Rīgas izbrauc plkst.18.00 (no pirmdienas līdz sestdienai), 18.20 (svētdienās), plkst.19.40 (katru dienu) un plkst.20.30 (katru dienu), kā arī maršruta Rīga–Aizpute–Liepāja autobusu, kas no Rīgas izbrauc plkst.18.20 (no pirmdienas līdz sestdienai).

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā un autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā. Direkcijas darbības galvenais mērķis ir sekmēt pārvadājumu attīstību un pārvadātāju konkurētspējas palielināšanos, kā arī nodrošināt valsts pārvaldes funkciju administrēšanu autopārvadājumu jomā valstī.

BNS/Foto: Evija Trifanova/LETA