Rīdzinieces atkal iekvēlina seksīgie čipendeili. FOTOREPORTĀŽA
Rīgas dāmas pagājušās nedēļas nogalē atkal savu erotisko šovu sajūsmināja muskuļotie puiši no Lasvegasas – „Chippendales”.
Kultūra
2016. gada 4. aprīlis, 19:15

Rīdzinieces atkal iekvēlina seksīgie čipendeili. FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

Pasaulē iekārojamākie dejotāji „Chippendales” pagājušās nedēļas nogalē savas jaunās turnejas „Break the Rules tour 2016” ietvaros uzspridzināja Rīgas publiku. Koncertzālē „Studio 69” viņi Latvijas skatītājas iepazīstināja ar savu jaunāko programmu.

Pirms savas uzstāšanās „Chippendales” pārstāvji paziņoja: „Mēs vēlamies redzēt šova apmeklētājas iedvesmotas un atbrīvotas, ļaujot viņām piedzīvot pārdrošākās fantāzijas”. „Chippendales” uzstāšanās nebija tikai labi trenētu puišu izģērbšanās ritmiskas mūzikas pavadījumā. Tas bija arī neaizmirstams, erotiskā enerģijā dzirkstošs šovs, kas iemieso sieviešu slēptākās vēlmes - ideāls balanss starp smalku jutekliskumu un brutālu seksualitāti, interaktīviem elementiem un pārsteidzošu horeogrāfiju izskatīgu vīriešu izpildījumā.

„Chippendales” ir mūsdienu popkultūras fenomens un vispopulārākais sieviešu izklaides industrijas zīmols. Pēdējo 35 gadu laikā dejotāji uzstājušies vairāk nekā 100 valstīs, fotografēti vairāk kā 70 miljonus reižu, no pilsētas uz pilsētu ceļojuši gandrīz septiņus miljonus jūdžu, uz saviem muskuļotajiem ķermeņiem pārrāvuši 1,2 miljonus krekliņu un uzlikuši 56 000 melno tauriņu. „Chippendales” šovus apmeklējušas vismaz 100 miljoni sieviešu.

„Chippendales” muskuļotie puiši savā jaunajā šovā pārsteidza un iekvēlināja ikvienu, liekot pazaudēt galvu un izbaudīt katru seksuālo kustību, kas vērojama uz skatuves.


Kasjauns.lv/Foto: Dina Ikauniece