Āboltiņa pavasarī uzmirdz ar jaunu frizūru. EKSKLUZĪVI FOTO
Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa 4. aprīļa agrā rītā šķīrusies no garajām cirtām. Viņas jaunā sasuka izraisījusi ažiotāžu soctīklos, - lielākajai daļai patīk īsais griezums.
Sabiedrība
2016. gada 4. aprīlis, 22:26

Āboltiņa pavasarī uzmirdz ar jaunu frizūru. EKSKLUZĪVI FOTO

Jauns.lv

Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa 4. aprīļa agrā rītā īstenojusi aptuveni gadu loloto ieceri un šķīrusies no garajām matu lokām. Matu griezuma autore ir politiķes ilggadējā friziere Baiba Gorlova, kuras klientu vidū ir arī eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Jaunajā izskatā politiķi daudzi kolēģi pirmajā acumirklī neatpazina, un Ministru prezidents Māris Kučinskis Solvitu ar vizuālajām pārvērtībām sveicis, sniedzot draudzīgu buču. Āboltiņa atklāj, ka pirmdien visas dienas garumā saņēmusi daudz komplimentu. „Vīram patika, kolēģi teica labus vārdus, vienīgi meita, pārnākot mājās no skolas un mani ieraugot, bija neapmierināta un teica, ka ar šādiem matiem izskatos vecāka. Savukārt dēls, pirmoreiz satiekot mani šādā izskatā, izbrīnā iepleta acis, bet pēc brīža secināja, ka tagad ar jaunu frizūru varu sākt jaunu dzīvi,” smaidot atklāj politiķe.

Kā novēroja Kasjauns.lv, arī sociālajos tīklos atsauksmes par jauno "granddāmas" sasuku ir lielākoties pozitīvas, proti, dīvāna eksperti norāda, ka Āboltiņas jaunais griezums viņu padara par vismaz 10 gadiem jaunāku, kā arī izceļ viņas skaisto zoda līniju. Tāpat vairākas sievietes sapratušas, ka bijusī Saeimas spīkere iedvesmojusi tūlīt un tagad pierakstīties pie friziera, - ir taču pavasaris, kad visam tiek dots jauns starts!

 

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis