"Rīgas satiksmes" klienti pievērš uzmanību informatīvajām plāksnītēm pieturvietās
Kopš 2015.gada vasaras “Rīgas satiksme” uz pieturvietu stabiem līdzās kustības sarakstiem izvieto dažādas informatīvas plāksnītes.
Runā Rīga
2016. gada 5. aprīlis, 12:16

"Rīgas satiksmes" klienti pievērš uzmanību informatīvajām plāksnītēm pieturvietās

Jauns.lv

“Rīgas satiksmes” mājas lapā martā veiktā aptauja liecina, ka klienti ir pamanījuši informatīvās plāksnītes, kas izvietotas uz pieturvietu stabiem zem sabiedriskā transporta kustības sarakstiem. 70% no visiem respondentiem ir norādījuši, ka ir ievērojuši dažādus informatīvos materiālus.

Marta aptaujā piedalījās 942 “Rīgas satiksmes” mājas lapas apmeklētāji. 13% norādīja, ka apskata tikai sev interesējošo kustības sarakstu, bet 11% pie kustības sarakstiem pieturvietās neiet, jo tos aplūko mobilajā telefonā vai datorā. 6% no aptaujātajiem nebija pamanījuši šīs plāksnītes, bet norādīja, ka turpmāk tām vairāk pievērsīs uzmanību.

Kopš 2015.gada vasaras “Rīgas satiksme” uz pieturvietu stabiem līdzās kustības sarakstiem izvieto dažādas informatīvas plāksnītes. Šobrīd redzams skaidrojošs materiāls, kurā lūdz pasažierus nestāvēt pie vadītāja kabīnes iezīmētajā dzeltenajā laukuma, lai neaizsegtu vadītāja redzamību, tādējādi nodrošinot drošus pārvadājumus. Iepriekš tika izvietotas plāksnītes par velosipēdu pārvadāšanu sabiedriskajā transportā, gaisa kondicionieriem un pieteikšanās kārtību Skolēna e kartei.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto