foto: Vida Press
Kā izskatās zveja Kamčatkā, kur savulaik devies Ilmārs Rimšēvičs
Šāds atpūtas ceļojums no Latvijas uz Kamčatku var izmaksāt līdz pat 6000 ASV dolāru.
Sabiedrība
2018. gada 22. februāris, 06:49

Kā izskatās zveja Kamčatkā, kur savulaik devies Ilmārs Rimšēvičs

Jauns.lv

LTV raidījumā "1:1" apspriežot pretrunīgi vērtēto neskaidrās izcelsmes fotogrāfiju, kurā Ilmārs Rimšēvičs redzams pie viena galda kopā ar toreizējo Krievijas Informācijas tehnoloģiju institūta vadītāju Dmitriju Pilsčikovu un citiem personāžiem, Latvijas Bankas prezidents skaidroja, ka savulaik devies zvejā uz Kamčatku un retoriski vaicāja, kurš makšķernieks gan nav bijis zvejot Kamčatkā? Grūti spriest, cik tad īsti populāra ierindas zvejnieku vidū ir braucieni uz Kamčatku, taču zveja Krievijas mežonīgajā pussalā izskatās šādi:

Zveja Kamčatkas pussalā

Apspriežot pretrunīgi vērtēto, neskaidrās izcelsmes fotogrāfiju, kurā viņš redzams ēdam kartupeļus kopā ar toreizējo Krievijas Informācijas tehnoloģiju institūta vadītāju Dmitriju ...

gallery icon
38

20. februārī sasauktajā preses konferencē Rimšēvičs norādīja, ka fotogrāfijā redzamo Plisčikovu nepazīst nepazīst, taču atzina, ka divas reizes bijis Kamčatkā. 

Turp viņš devies nevis medīt, bet makšķerēt lašus ar savu tā laika draugu, nesen mūžībā aizgājušo farmācijas jomas uzņēmēju Valēriju Maliginu.

foto: AP

Otrreiz uz Kamčatku viņš devās uzņēmēja Andra Kreislera kompānijā.