foto: Ekrānuzņēmums no LNT
Traģēdijā Garkalnes novadā mirusi ģimene - mamma, tēvs un viņu 16 un 21 gadu vecie bērni
Aina notikuma vietā.
112
2018. gada 20. februāris, 08:29

Traģēdijā Garkalnes novadā mirusi ģimene - mamma, tēvs un viņu 16 un 21 gadu vecie bērni

Jauns.lv

Nedēļas nogalē Garkalnes novada Sužos notikušajā ugunsgrēkā kādā privātmājā dzīvību zaudēja četri vienas ģimenes locekļi un divi suņi. Izdzīvojis nelaimē tikai viens ģimenes četrkājainais mīlulis, vēstī LNT raidījums "Degpunktā". 

Ģimene māju Sužos iegādājās pirms septiņiem gadiem, lēnām to remontēja un baudīja ciematiņā valdošo mieru. Tajā auga 16 un 21 gadu veci bērni. 

Raidījums vēsta, ka, acīmredzot, nelaime pielavījās ļoti nemanāmi, un notikuma vietā sastaptie ģimenes piederīgie pieļauj, ka liesma izplatījās milzīgā ātrumā. 

Jau vēstīts, ka svētdienas naktī īsi pēc pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Garkalnes novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem steidzoties uz izsaukumu, jau no tāluma bija redzams, ka ēka deg ar atklātu liesmu. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg divstāvu koka ēka 210 kvadrātmetru platībā.

Veicot ugunsgrēka dzēšanas darbus, glābēji atrada četrus ugunsgrēkā bojā gājušus cilvēkus. 

Ugunsgrēks tika likvidēts pēc astoņām stundām.

Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne informēja, ka par notikušo sākts kriminālprocess. Plašāka informācija par notikušo vairs nav sniegta.