foto: Twitter
Rīdzinieks no sava loga dokumentē Rimšēviča vizīti KNAB, redzot vairāk nekā žurnālisti
Trešā stāva logs naktīs vienmēr esot tumšs, ziņoja rīdzinieks Mārtiņš. Vakarnakt tur gaisma degusi ilgi.
2018. gada 18. februāris, 09:15

Rīdzinieks no sava loga dokumentē Rimšēviča vizīti KNAB, redzot vairāk nekā žurnālisti

Jauns.lv

Mūsdienās medijs var būt jebkurš parastais iedzīvotājs, ja vien atrodas īstajā vietā īstajā laikā. Tā, piemēram, rīdzinieks Mārtiņš Kossovičs, kurš dzīvo blakus Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam, bija krietni labākā pozīcijā nekā žurnālisti aiz žoga, un visu KNAB sētā notiekošo zibenīgi pārraidīja sociālajā tīklā "Twitter".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mārtiņš, kurš ikdienā vada optikas uzņēmumu, sestdienas vakarā bija kļuvis par galveno varoni tviterī, proti, tieši no šī rīdzinieka ierakstiem visātrāk un pārskatāmāk varēja gūt visu aktuālo informāciju saistībā ar "Latvijas Bankas" priekšnieka Ilmāra Rimšēviča "viesošanos" KNAB'ā.

Lūk, kā tas notika:

Jau vēstījām, ka naktī uz svētdienu Rimšēviču KNAB transportā no KNAB telpām aizveda. Kā tviterī raksta Arnis Krauze, šāds skats parasti nozīmē vienu, proti, Rimšēvičs aizvests uz Čiekurkalna 1.līniju, kur atrodas Valsts policijas aizturēšanas izolators, saukts arī par "Septītajām debesīm", jo kameras atrodas ēkas 7.stāvā.

Latvijas Bankas prezidents KNAB telpās bija pavadījis vairāk nekā septiņas stundas. Ar Rimšēviču līdz šim nav izdevies sazināties. Latvijas Banka komentārus nesniedza, norādot, ka par KNAB izmeklējošām darbībām atbildes var sniegt pats birojs. 

KNAB ne apstiprināja, ne noliedza izskanējušo informāciju saistībā ar pēdējā laikā veiktajām izmeklēšanas darbībām. "KNAB sniegs papildus ziņas un skaidrojumu tiklīdz tas būs iespējams, neapdraudot izmeklēšanu," teica KNAB pārstāve Laura Dūša.

Aizturēts uzņēmējs Māris Martinsons. Personu var aizturēt uz 48 stundām, pēc tam tiesībsargājošajām institūcijām jālemj, vai un kādu drošības līdzekli piemērot.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās