foto: Ekrānuzņēmums
Jaunmārupē no upes izvelk avarējušu "Mitsubishi" ar sievieti un viņas 9 gadus veco meitu
Ugunsdzēsēji glābēji vieglo automašīnu izvilka no grāvja.
2018. gada 13. februāris, 16:00

Jaunmārupē no upes izvelk avarējušu "Mitsubishi" ar sievieti un viņas 9 gadus veco meitu

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Pirmdienas, 13. februāra, vakarā no Neriņas upes Jaunmārupē tika izvilkta vieglā automašīna, no kuras tika izglābta māte ar deviņus gadus vecu bērnu. Avārijā cietušos glāba ne tikai ugunsdzēsēji, bet arī Uldis Melgailis, kurš atradās līdzās negadījuma vietai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uldis Melgailis tviterī raksta: „No lēni grāvī grimstošas, apgāzušās mašīnas izglābu sievieti ar bērnu. Bija auksti. Un tas nebija nekāds ūdens!”

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) portālu Jauns.lv informēja: „Pirmdien pulksten 19.36 VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupes novadu par notikušu ceļu satiksmes negadījumu un automašīnu grāvī. Ugunsdzēsēji glābēji vieglo automašīnu izvilka no grāvja un atvienoja akumulatora klemmes”.

foto: Ekrānuzņēmums
Ugunsdzēsēji glābēji vieglo automašīnu izvilka no grāvja.

Mārupes pašvaldības policijas priekšnieks Juris Jēkabsons Jauns.lv pastāstīja: „Jaunmārupē bija ceļu satiksmes negadījums, kurā vieglā automašīna bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas un iebraukusi Neriņā. Valsts policijas ceļu policija veic apstākļu noskaidrošanu”. Viņš noliedza, ka Neriņas upe, kurā iebrauca automašīna, būtu piesārņota, kā to sociālajos tiklos apgalvoja Melgailis: „Pašvaldības policijas rīcībā nav informācijas, ka būtu konstatēta Neriņas upītes piesārņošana”.

Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte portālam Jauns.lv pastāstīja, ka pirmdienas vakarā Jaunmārupē, Krasta un Mazcenu alejas krustojumā, automašīna „Mitsubishi” nobrauca no ceļa un ieslīdēja Neriņā. Negadījumā cieta 1973. gadā dzimusī automašīnas vadītāja un 2009. gadā dzimusī pasažiere, kurām uz vietas tika sniegta medicīniskā palīdzība.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās