Viedokļi
2018. gada 12. februāris, 21:50

Sudraba kritizē Kučinska valdību un paziņo, ka cilvēki par visu maksājot vairāk

RīgaTV 24

"Es nevaru atbalstīt tādu vidi, kāda Latvijā šodien ir radīta – kura nestimulē cilvēkus ne palikt Latvijā, ne attīstīt šeit uzņēmējdarbību," Saeimas deputāte Inguna Sudraba (pie frakcijām nepiederoša, NSL) apgalvoja RīgaTV 24 raidījumā "TOP5", vērtējot ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) vadītās valdības darbu.

Sudraba uzsvēra, ka neredz pozitīvu rezultātu valdības darbam, un norādīja, ka neapmierināta ir arī sabiedrība: “Es dzīvoju reālā pasaulē, katru dienu tiekos ar cilvēkiem. Ko man viņiem pateikt? Man arī šodien raksta cilvēki un jautā - valdība solīja, ka nebūs rindas veselības aprūpē, ka pieaugs algas, ka samazināsies nodokļi. Ko redz cilvēki? Par benzīnu viņi maksā vairāk, par ūdeni viņi maksā vairāk, par atkritumu izvešanu viņi maksā vairāk. Tas ir pozitīvs rezultāts? Manuprāt, nē.”

foto: Ekrānuzņēmums
Sudraba: “Es dzīvoju reālā pasaulē, katru dienu tiekos ar cilvēkiem."

Atbildot uz jautājumu par to, vai viņa ir neapmierināta ar kāda konkrēta ministra darbu, Sudraba sacīja, ka par esošo situāciju atbildīga ir visa koalīcija. “Es nevaru būt apmierināta ar visas koalīcijas kā tādas darbu, jo, kā Kučinskis apgalvo, tas ir komandas darbs. Lēmumi netiek pieņemti vienpersonīgi, tie ir kopēji Ministru kabineta pieņemti lēmumi,” raidījumā pauda Sudraba.