Izsludina konkursu „Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija”
Stadions Ķengaragā.
Runā Rīga
2016. gada 8. aprīlis, 11:29

Izsludina konkursu „Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija”

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu „Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija 2015. gadā”, kurā aicina piedalīties nevalstiskās sporta organizācijas, kas organizē un nodrošina sporta nodarbības bērniem un jauniešiem valstī atzītajos sporta veidos, un ir reģistrētas Rīgas administratīvajā teritorijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas pašvaldība konkursu organizē jau vairākus gadus, lai veicinātu nevalstisko organizāciju iesaistīšanu regulāru sporta nodarbību nodrošināšanā, kā arī bērnu un jaunatnes sporta pasākumu organizēšanā. Konkursa rezultātā nevalstiskajām organizācijām tiek piešķirts finansējums sporta darba organizēšanai, tā īstenošanai kopsummā ir atvēlēti 50 000 eiro.

Pretendenti konkursā var pieteikt dalību šādās grupās: komandu sporta veidu grupā, individuālo olimpisko sporta veidu un individuālo neolimpisko sporta veidu grupā, kā arī augstskolu sporta klubu grupā.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē www.sports.riga.lv sadaļās „Finansēšanas konkursi” un „Aktuāli”. Pieteikumi pretendentiem jāiesniedz līdz 2.maija plkst. 16.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdermāra ielā 5.

Regīna Zommere/Foto: Edijs Pālens/LETA Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību