foto: Mārtiņš Ziders
FOTO. Latvijas mūziķi apvienojušies labdarības lielkoncertā “Mūzika un dzīvība. Vienoti par iespēju!”
Aija Andrejeva lielkoncertā “Mūzika un dzīvība. Vienoti par iespēju!”
Sabiedrība
2018. gada 31. janvāris, 09:32

FOTO. Latvijas mūziķi apvienojušies labdarības lielkoncertā “Mūzika un dzīvība. Vienoti par iespēju!”

Kasjauns.lv

30. janvāra vakarā “Arēnā Rīga” notika labdarības lielkoncerts, kurā uzstājās daudzi Latvijas mūziķi, lai vāktu līdzekļus 30 onkoloģijas slimniekiem, kuru ārstēšanai nepieciešams līdzcilvēku atbalsts. Un šajā vakarā tika saziedoti 110 214 eiro!

Labdarības lielkoncerts “Mūzika un dzīvība. Vienoti par iespēju!”

Labdarības lielkoncerts “Mūzika un dzīvība. Vienoti par iespēju!”.

gallery icon
61

Lai vāktu līdzekļus slimnieku ārstēšanai, mūziķu iniciatīvas grupas un Ziedot.lv aicinājumam atsaukusies virkne Latvijā zināmu mākslinieku: Musiqq, The Sound Poets, Astro’n’out, Iļģi, Tumsa, Pienvedēja piedzīvojumi, Dzelzs Vilks, Putnu balle, COLT, Franco Franco un Ipstens Kūns, Satellites LV, Flame and the Rolltones, Laime Pilnīga, Opus Pro, dziedātāji Goran Gora, Jānis Stībelis, ansis, Aija Andrejeva, Fēlikss Ķiģelis, Viņa, Ivo Fomins, Annija Putniņa, Antra Stafecka un Miks Dukurs.

Koncertā, ko organizēja Latvijas mūziķi sadarbībā ar fondu “Ziedot.lv” un Latvijas Televīziju, tika vākti līdzekļi 30 cilvēkiem, kuri šobrīd cenšas uzvarēt savas dzīves smagākajā cīņā.
Šī bija pirmā reize, kad organizēts šāda veida labdarības pasākums. Dziedātājs Jānis Holšteins-Upmanis, tāpat kā organizatori un daudzi citi koncerta dalībnieki, cer, ka tas varētu kļūt par ikgadēju tradīciju. Šobrīd līdzekļu vākšana turpinās un ziedot iespējams, zvanot pa tālruni 90067003 (maksa par zvanu 1.42 eiro, labdarības tālrunis darbosies visu gadu) vai ziedot.lv mājas lapā.