Skolotāja no Cēsīm: "Ar šo triku es savos 55 gados esmu atkal slaida un bez punča!"
Sabiedrība
2016. gada 11. aprīlis, 10:00

Skolotāja no Cēsīm: "Ar šo triku es savos 55 gados esmu atkal slaida un bez punča!"

Jauns.lv

“Kas neriskē – nedzer šampanieti! Pieteicos šai avantūrai un paskatieties uz mani tagad – es savos gados esmu atkal slaida un bez punča. Manā garderobē visas drēbes tagad ir par lielu!” – tā lepni stāsta skolotāja Svetlana Ķine (55) no Cēsīm. Un joki mazi – nomesti 18 kilogrami! Lasi, kā Svetlanai tas izdevās, un uzzini, kur iespējams sastādīt uztura plānu ātrai un veselīgai svara zaudēšanai!

– Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Man jaunībā bija diezgan stabils svars, bet ar gadiem kilogramu skaits sāka strauji pieaugt. Bet pagājušogad pēc garā vasaras atvaļinājuma svēru jau 74 kg! Uz manu īso augumu tas bija daudz par daudz. Biju galīgā izmisumā un ļoti vēlējos no liekajiem kilogramiem atbrīvoties. Sākumā mēģināju ievērot griķu diētu, bet cik tad ilgi var ēst plikus griķus? Turklāt tāpat no tās diētas lielas jēgas nebija – svars stāvēja uz vietas. Tad sākās problēmas ar asinsspiedienu, reiba galva. Sapratu, ka nevaru tā spēlēties ar veselību!

– Kā uzzinājāt Stokholmas diētu?

– Par Stokholmas diētu dzirdēju labas atsauksmes no kolēģiem, kam jau pēc diētas pirmajām dienām bija iespaidīgi rezultāti. Pati savām acīm redzēju, kā kolēģe nedēļas laikā zaudēja 5-7kg liekā svara! Sākumā neticēju, ka arī es varētu notievēt, bet, kas neriskē – nedzer šampanieti! (smejas) Tā es izlēmu par labu Stokholmas diētai. Man nebija ko zaudēt, jo programma dod garantiju – vai nu būšu 100% apmierināta vai man atgriezīs atpakaļ naudu.

– Kā notika diētas ievērošana?

– Sākumā mājas lapā aizpildīju testu. Mans uztura plāns bija gatavs nākamajā dienā un es uzreiz arī sāku to ievērot. Sekot ēšanas norādījumiem bija viegli, jo sastādītā ēdienkarte bija garšīga. Viss bija reāli izpildāms, nekādu treniņu vai badošanās. No draudzenes aizņēmos svarus, lai sekotu līdzi svara pārmaiņām. Svars tiešām kritās strauji – jau pirmajā nedēļā zaudēju 11 kilogramus! Jutos daudz enerģiskāka un veselāka. Līdz šodienai ar Stokholmas diētu esmu nometusi jau 18 kilogramus. Tagad sveru 56 kilogramus – manā garderobē visas drēbes ir par lielu!

– Apsveicam! Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kas arī vēlas notievēt?

– Kas neriskē – nedzer šampanieti! Pieteicos šai avantūrai un paskatieties uz mani tagad – es savos gados esmu atkal slaida un bez lielā punča. Papildus tam – man ir uzlabojusies veselība un jūtos enerģijas pilna. Tāpēc rekomendēju šo diētu pamēģināt visiem!

Vēlies notievēt? Spied šeit – StockholmHealth.com – un saņem tieši tev piemērotu uztura plānu 7 dienām!


Reklāmas raksts sadarbībā ar

Stockholmhealth.com / Publicitātes foto

Tēmas