Smagajā avārijā uz Jūrmalas gatves cietušais vīrietis nācis pie samaņas
Avārijā smagi cieta divi vīrieši, kuri ar ļoti smagām traumām nogādāti Austrumu slimnīcā. Avārijā cieta arī 29 gadus veca sieviete.
112
2016. gada 11. aprīlis, 12:49

Smagajā avārijā uz Jūrmalas gatves cietušais vīrietis nācis pie samaņas

Jauns.lv

Pagājušajā piektdienā Rīgā, Jūrmalas gatvē, smagajā avārijā cietušais vīrietis nācis pie samaņas, pastāstīja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Savukārt avārijā cietusī sieviete šodien no slimnīcas tiks izrakstīta.

Jau ziņots, ka piektdien Jūrmalas gatvē notikušajā smagajā avārijā bojā gāja arhitekts Matīss Mailītis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša informēja, ka avārijā smagi cieta divi vīrieši, kuri ar ļoti smagām traumām nogādāti Austrumu slimnīcā. Avārijā cieta arī 29 gadus veca sieviete.

Potetinova toreiz minēja, ka vissmagāk cietušā vīrieša avārijā gūtās traumas nebija savienojamas ar dzīvību un viņš slimnīcā mira.

Kā ziņots, piektdien automašīna "Alfa Romeo" sadūrusies ar "Rīgas satiksmes" autobusu. Satiksme avārijas vietā bija bloķēta abos virzienos.

"Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis pastāstīja, ka autobuss braucis Piņķu virzienā, kad tā joslā iebraukusi "Alfa Romeo". Bijusi ļoti spēcīga sadursme, kā rezultātā nopietni cietuši visi vieglās automašīnas pasažieri, kurus bez papildspēku iesaistes nav bijis iespējams izcelt no avarējušā auto.

Autobusa pasažieri un šoferis fiziski necieta, tomēr šoferis atradās nopietnā šoka stāvoklī.

Sēžu mājas šoka stāvoklī,, piebraucu pie darba izlaist savu vīrieti un vis ko redzu kā 3metrus no mums lido detaļas,, Jā...

Posted by

Kristine Deimone

on 

Friday, 8 April 2016

LETA/Foto: Facebook

Tēmas