Rīgas Futbola akadēmija atklās jauno sezonu
Latvijas nacionālās izlases galvenais treneris Marians Pahars.
Runā Rīga
2016. gada 11. aprīlis, 13:52

Rīgas Futbola akadēmija atklās jauno sezonu

Jauns.lv

Otrdien, 12. aprīlī “Rīgas Futbola akadēmija” atklās 2016. gada sezonu. Jau tradicionāli atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks. Jaunās sezonas atklāšanā piedalīsies arī Latvijas nacionālās izlases galvenais treneris Marians Pahars un bijušais valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Rīgas Futbola akadēmijas ietvaros galvaspilsētas talantīgākajiem futbolistiem 13 līdz 15 vecumā ir iespēja pilnveidot savas prasmes un iemaņas pieredzējušā trenera Aleksandra Starkova vadībā. Jau 3. sezonu jaunajām Rīgas futbola nākotnes cerībām papildus treniņiem savos futbola klubos tiek organizētas nodarbības, kas vērstas uz viņu individuālās meistarības attīstību.

Sākot ar 2016.gada sezonu par Rīgas Futbola akadēmijas menedžeri kļuvis bijušais Latvijas nacionālās izlases un tādu futbola klubu, kā Skonto, Southampton, Viborg FF, Grazes AK futbolists Imants Bleidelis.

Katru gadu Rīgas Futbola akadēmijas komandas sekmīgi piedalās starptautiskajā turnīrā “Riga Cup” un no šī gada arī dosies ārzemju turnejās.

Rīgas Futbola akadēmijas sezonas atklāšana sāksies plkst. 13.00 “Elektrum Olimpiskajā centrā” Grostonas ielā 6b.

Mediju pārstāvjiem būs nodrošināts transports, kas līdz plkst. 12.30 gaidīs pie Rātsnama, RTU pusē.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Evija Trifanova/LETA