foto: Edijs Pālens/LETA
Rīgā sāks darboties dabīgā ledus slidotavas un distanču slēpošanas trases
Uzvaras parka slēpošanas trase.
Runā Rīga
2018. gada 16. janvāris, 14:40

Rīgā sāks darboties dabīgā ledus slidotavas un distanču slēpošanas trases

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Līdz ar sala iestāšanos Rīgā sāk darboties dabīgā ledus slidotavas un arī slēpošanas trases, portālu Kasjauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

Cilvēki Uzvaras parkā bauda ziemas priekus

Cilvēki Uzvaras parkā bauda ziemas priekus

gallery icon
33

Aktuālā informācija par slidotavām un slēpošanas trasēm pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv.

Šobrīd iedzīvotājiem ir pieejama viena mākslīgā ledus slidotava, kura jau no decembra darbojas laukumā pie Rīgas Kongresu nama, bet jau šajās dienās sāks darboties arī dabīgā ledus slidotava pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas (Maskavas iela 273) un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes iela 5c). Top slidotavas pie Reģionālajā sporta centra “Sarkandaugava”, kas atrodas pie Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” (Sarkandaugavas iela 24), kā arī Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā (Uzvaras bulvāris 15), kuras darbu varētu uzsākt šīs nedēļas nogalē. Vēl viena mākslīgā ledus slidotava, kas atrodas pie Rīgas 84. vidusskolas (Lielvārdes iela 141) būs pieejama februāra sākumā, pēc Kontinentālās hokeja līgas Latvijas komandas “Rīgas Dinamo” spēles pret “Minskas Dinamo” komandu.

Jaunizveidotā slēpošanas trase Purvciemā

gallery icon
28

Pie visām slidotavām darbosies inventāra nomas punkti.

Iedzīvotāji gaidīti arī slēpošanas trasēs. Rīgas pašvaldība šogad nodrošinās slēpošanas iespējas četrās slēpošanas trasēs. Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, kur trase jau darbojas, no 20, janvāra slēpošanas trase būs pieejama arī Lucavsalā, kā arī pie Rīgas 84. vidusskolas un Anniņmuižā. Informācija par slēpošanas trasēm ir pieejama mājas lapā www.rigaslepo.lv.

Slidotavu un slēpošanas trašu darbību nodrošina Rīgas pašvaldība.