3.autobusa rupekle Jūlija iedveš šausmas bolderājiešiem un meklē sapņu princi
Par Jūliju Bogdanovu, kura 3. maršruta autobusā demonstrēja neiedomājamu rupjību, interneta asprāši jau zīmē komiksus un apbrīno drosminieku, kurš atsauksies viņas iepazīšanās sludinājumam un kļūs par Jūlijas jaunkundzes līgavaini.
Sabiedrība
2016. gada 12. aprīlis, 11:24

3.autobusa rupekle Jūlija iedveš šausmas bolderājiešiem un meklē sapņu princi

Jauns.lv

Sieviete, kura pirms dažām dienām rupji nolamāja kontrolieri 3. maršruta autobusā un iespļāva sejā pasažierei varētu izsprukt no soda, ja viņu atzīs par garīgi slimu. Viņa jau ilgāku laiku terorizē savus kaimiņus Bolderājā. Tas gan viņai neliedz iepazīšanās portālos sevi iztēlot par piemīlīgu būtni, kura meklē sapņu princi.

Pēdējās dienās sociālos tīklus burtiski uzspridzināja Rīgā, 3. maršruta autobusā, nofilmētais video, kurā redzams, kā kāda bezbiļetniece pēdējiem vārdiem krievu valodā nolamā biļešu kontrolieri un draud viņu nogalināt. Izkāpjot no autobusa viņa sejā iespļauj kādai pasažierei - jaunai meitenei, kura no rupekles pieprasīja atvainošanos.

Pēc video publicēšanas policija uzsāka rupekles meklēšanu. Drīz vien noskaidrojās, ka tā ir Bolderājā, Lemešu ielā, dzīvojošā Jūlija Bogdanova.

Sievietes kaimiņi LNT raidījumam „Degpunktā” pastāstīja, ka jau ilgu laiku cieš no Bogdanovas - viņa mētājas ar akmeņiem, necieš bērnus un citus cilvēkus gatava nogāzt no kājām. Kaimiņi ne reizi vien saukuši policiju un ātro palīdzību, lai sievieti savaldītu. Kaimiņi apgalvo, ka sieviete ir psihiski nelīdzsvarota. Viņa dzīvo viena un savā dzīvoklī nevienu nelaiž.

Ja sieviete tik tiešām sirgst ar kādu psihisku kaiti, tad sods par sabiedriskā miera traucēšanu neko daudz nepalīdzēs. Viņu jau sastapuši Rīgas pašvaldības policijas darbinieki un noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par neadekvātu uzvedību sabiedriskā vietā, par ko var draudēt līdz 500 eiro liels sods. Tāpat viņai visdrīzāk arī būs jāmaksā sods par braukšanu bez biļetes. Tomēr, ja Bogdanovu atzīs par garīgi slimu, viņa no soda var izsprukt.

Tikmēr interneta asprāši jau par viņu zīmē karikatūras, viņu pielīdzinot samurajam vai bruņurupucim Nindzjam, kas cīnās ar „Rīgas satiksmes” kontrolieriem. Tāpat arī atrasts Bogdanovas sludinājums kādā iepazīšanās portālā, kur viņa ar sludinājuma palīdzību vēlas iepazīties ar puisi vecumā no 31 līdz 35 gadiem. Tagad šis sludinājums tiek papildināts vārdiem: „Vai būs kāds drosmīgs vīrietis, kurš gribētu krist šīs 34 gadus vecās fūrijas skavās (zobos)?”

Savukārt sociālajā tīklā „Odnoklasniki” Bogadnova sevi pozicionē, kā ļoti sievišķīgu būtni, kura mīl visu skaisto un izceļas ar labu gaumi. Lūk, daži domugraudi, ko retvītojusi Mežāža zīmē dzimusī Jūlijas jaunkundze no Lemešu ielas Bolderājā:

* Sievietei nekļūst labāk no tā, ja viņai pārmet vai viņu kritizē – viņai labāk kļūst no tā, kad viņu kāds padara laimīgu.

* Svarīgs padoms sievietei: nedrīkst taupīt uz smaržu, kosmētikas un veļas rēķina. Ja nepieciešams taupīt, tad tas jādara uz ēdiena rēķina.

* Sieviete ir sieviete: sarežģīts organisms, nevadāms mehānisms, rīcība neprognozējama...

 

Vai rupekle no Bolderājas ir garīgi slima? Jūlija Bogdanova strīdas ar kontroli un iespļauj sejā pasažierei Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video, no sociālajiem tīkliem/Video: LNT „Degpunktā”