Paplašināts atlaižu klāsts "Rīdzinieka kartes" īpašniekiem
Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā.
Runā Rīga
2016. gada 13. aprīlis, 11:02

Paplašināts atlaižu klāsts "Rīdzinieka kartes" īpašniekiem

Jauns.lv

No pirmdienas, 18.aprīļa “Rīdzinieka kartei” tiks piesaistītas jaunas atlaides atsevišķu iestāžu precēm vai pakalpojumiem. Turpmāk, reģistrējot vai uzrādot “Rīdzinieka karti”, atlaides varēs saņemt arī “Mēness aptiekās”, “Veselības centru apvienībā” un sanatorijā “Jantarnij bereg”.

Lai saņemtu atlaidi, “Rīdzinieka karte” ir jāreģistrē vai jāuzrāda iestādes darbiniekam atkarībā no atlaižu sniedzēja prasībām. Jauno atlaižu klāstu ir papildinājuši dažādi medicīnas pakalpojumi un preces, ko var iegādāties vai izmantot ar noteiktu atlaidi. Plašāk par piedāvātajām atlaidēm var lasīt “Rīgas satiksmes” vai konkrētā atlaižu sniedzēja mājas lapā.

Līdz šim “Rīdzinieka kartes” īpašnieki varēja izmantot atlaides “Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā”, “Rīgas Dzemdību namā”, “Rīgas 1.slimnīcā” un “Rīgas 2.slimnīcā”.

Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājas lapā www.rigassatiksme.lv sadaļā “Biļetes”, tad “E-talonu veidi” un “Rīdzinieka karte”. Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldibu

Regīna Zommere / Foto: Edijs Pālens/LETA