Āboltiņai esot plāns B - viņa varētu aiziet no politikas. VIDEO
„Vienotības” līdere Solvita Āboltiņa miglaini izteikusies, ka viņa varētu vispār aizstūrēt prom no politikas. Viņai esot plāns B!
Politika
2016. gada 14. aprīlis, 06:10

Āboltiņai esot plāns B - viņa varētu aiziet no politikas. VIDEO

Jauns.lv

Pašreizējā „Vienotības” vadītāja, kura vairs nepretendēs uz partijas līderes amatu, mīklaini izteikusies par iespējamību atstāt politisko skatuvi. Pašlaik viņa domājot palikt vai nepalikt „Vienotības” rindās. Viņai esot plāns B. Tieši kāds tas ir, viņa gan neatklāja.

Partijas „Vienotība” līdere, Saeimas deputāte Āboltiņa, kura attiekusies jūnijā kandidēt uz partijas vadītājas amatu un kuras zvaigžņu stunda politikā, pēc visa spriežot, jau ir norietējusi, sniegusi interviju radio „Baltkom”, kurā visnotaļ miglaini izsakās par saviem nākotnes nodomiem politikā. Viņa likusi noprast, ka neizslēdz iespēju vispār pamest politiku. Uz jautājumu, vai viņa grasās pamest „Vienotību”, Āboltiņa daudznozīmīgi atbildēja: „Es domāju”, bet pēcāk piebilda: „Es tomēr apsolīju, ka palikšu ar „Vienotību”.”

Āboltiņa teica: „Pašreizējā situācijā es nevaru aiziet un pievilt lielu daļu cilvēku „Vienotībā”, kas man uzticas, lūdz padomus un saka, lai es paliktu jebkurā gadījumā, palīdzētu viņiem un strādātu viņu komandā. Es nevaru pievilt šos cilvēkus”. Tomēr, cik ilgi šī „neaiziešana” un „nepievilšana” varētu vilkties, viņa neatklāja, vienīgi piebilda: „Es strādāšu tajā komandā, kura tiks izveidota Vienotībā pēc 4. jūnija”.

Taču viņa arī atklāja, ka savai turpmākai rīcībai ir izstrādājusi plānu B. Uz jautājumu, vai šis plāns B ir saistīts ar politiku, viņa atbildēja: „Es paklusēšu”.

Solvitiņa Āboltiņa intervijā radio “Baltkom” (par iespējamību palikt “Vienotības” rindās – no 32.50 min., krievu val.)

 

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis