Meklē aculieciniekus traģēdijai Jūrmalas gatvē, kurā bojā gāja jauns arhitekts
Policija meklē avārijas aculieciniekus.
112
2016. gada 14. aprīlis, 16:07

Meklē aculieciniekus traģēdijai Jūrmalas gatvē, kurā bojā gāja jauns arhitekts

Jauns.lv

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs meklē aculieciniekus pagājušā nedēļā Jūrmalas gatvē notikušajam traģiskajam ceļu satiksmes negadījumam, kurā divu transportlīdzekļu sadursmē gāja bojā vieglās automašīnas vadītājs, informēja VP pārstāve Ance Rozīte.

Iespējamos ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus policija lūdz atsaukties, zvanot uz tālruņa numuriem "67219837", "26653635" vai "110".

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka piektdienas, 8.aprīļa, rītā Jūrmalas gatvē notika sadursme starp vieglo automašīnu "Alfa Romeo" un "Rīgas Satiksmes" autobusu. Avārijā cieta trīs cilvēki, no kuriem viens gāja bojā. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša norādīja, ka visi trīs bijuši gados jauni cilvēki – vecumā no 25 līdz 35 gadiem.

Aģentūras BNS rīcībā esošā informācija liecina, ka avārijā dzīvību zaudējis arhitekts Matīss Mailītis.

Valsts policija (VP) par notikušo sākusi kriminālprocesu. VP pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai BNS iepriekš stāstīja, ka lietā notiek izmeklēšana un vēl nevar spriest par apstākļiem, kas negadījumu izraisījuši.

BNS/Foto: Ekrānuzņēmums