Rīgā aiztur agresīvi noskaņotu mazgadīgu meiteni
Kareivīgi noskaņotā meitene nogādāta krīzes centrā, taču sakarā ar to, ka bērns, iespējams, bija lietojis alkoholiskos dzērienus.
112
2016. gada 15. aprīlis, 15:46

Rīgā aiztur agresīvi noskaņotu mazgadīgu meiteni

Jauns.lv

Policisti Rīgā aizturējuši agresīvi noskaņotu mazgadīgu meiteni, informē Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

Ceturtdien neilgi pēc pusnakts Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Spīķeru ielā, kur bija izcēlies konflikts starp vairākiem jauniešiem. Ierodoties notikuma vietā, sastapti jaunieši un agresīvi noskaņota meitene, kura vairākkārtīgi centās iesist vienam no puišiem. Pamanot policijas tuvošanos, jauniete mēģināja nozust, ieskrienot tirgus teritorijā.

Panākta, viņa policistiem skaidroja, ka konflikts izcēlies ar vienu no jauniešiem, kura somai viņa netīšām uzsēdusies, pēc tam arī sākusies grūstīšanās. Veicot personas datu pārbaudi, konstatēts, ka meitene ir mazgadīga. Uz policijas darbinieku norādēm par atrašanos publiskā vietā tik vēlā vakara stundā, meitene paskaidroja, ka nevēlas doties mājās un dzīvesvietas adresi atteicās nosaukt. Sarunā ar likumsargiem meitene lietoja necenzētus vārdus, vēlējās pamest notikuma vietu un izmētāja savas personīgās mantas, starp kurām pamanītas arī šķiltavas un cigaretes.

Kareivīgi noskaņotā meitene nogādāta krīzes centrā, taču sakarā ar to, ka bērns, iespējams, bija lietojis alkoholiskos dzērienus, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Mediķi, apskatot jaunieti, nolēma viņu hospitalizēt. Informācija par notikumu nodota Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

BNS / Foto: Shutterstock