foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Raimondam Paulam Valērija Maligina nāve šķiet jocīga
Raimonds Pauls sazvanījies ar Valēriju Maliginu neilgi pirms viņa nāves.
Sabiedrība
2017. gada 19. decembris, 06:01

Raimondam Paulam Valērija Maligina nāve šķiet jocīga

Kasjauns.lv

Žurnāls "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā šķetina miljonāra Valērija Maligina nāves noslēpumus. Žurnālā lasāms, kāpēc iesaistījusies kriminālpolicija, kāpēc uzņēmēja bērēs viņa atraitni apsargāja miesassargi, kas notiks ar nelaiķa mantojumu, un, vai tiešām Maligina meitas tēva jauno sievu Elīnu Maliginu patriekušas no mājām? Savs viedoklis par uzņēmēja nāvi ir arī komponistam Raimondam Paulam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējā gaitā tiek izvadīts Valērijs Maligins

2017. gada 15. decembrī no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs ...

gallery icon
130

Maestro Raimonds Pauls Valēriju Maliginu atceras kā ļoti lielu kultūras cienītāju un labu cilvēku. „Ļoti daudz atbalstīja kultūras nozari. Pateicoties Valērijam, mums ir noticis tik daudz konkursu. Olainfarm atbalstīja džeza mūziku, džeza konkursus. Mums bija laba sadarbība, un viņš vienmēr interesējās par mūziku,” žurnālam "Kas Jauns" atminas izcilais komponists.

Ciemos pie Valērija Maligina viņa kabinetā

„Vēlējos, lai būtu sajūta, ka esmu mājās,” stāstot par jaunizveidoto darba kabinetu, teic akciju sabiedrības Olainfarm valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.

gallery icon
18


Pauls piebilst, ka pat nesen bijušas telefonsarunas ar Maliginu. „Stāstīja, kā viņam klājas, kā jūtas un tā tālāk. Balss gan bija tāda jokaina... Man viņa žēl. Man viņš šķita tāds normāls cilvēks. Kas par iemesliem, kāpēc viņš aizgāja, es nezinu... Negribu jaukties viņa dzīves aizkulisēs... Žēl... Negaidīti. Viņa nāve man šķiet jocīga. Kaut kas tajā visā nav labs... Par to, ka Maligins atrasts mājās miris, man paziņoja koncerta laikā. Es pat salecos no tādas vēsts,” nosaka Raimonds Pauls.

Plašāk par Valērija Maligina pēkšņo nāvi, par aizdomu ēnu un patiesību lasiet žurnāla "Kas Jauns" 19. decembra numurā.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzas

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon
33