foto: Facebook
Pēc darba ballītes jau divas dienas pazudis 27 gadus vecais Krišjānis Zvejnieks. Pēdējoreiz redzēts Vecrīgas "Ezītī"
Meklē bez vēsts pazudušo Krišjāni Zvejnieku.
2017. gada 17. decembris, 15:07

Pēc darba ballītes jau divas dienas pazudis 27 gadus vecais Krišjānis Zvejnieks. Pēdējoreiz redzēts Vecrīgas "Ezītī"

Kasjauns.lv

Gan Valsts policija, gan organizācija Bezvēsts.lv, gan pazudušā vīrieša sieva Madara jau vairāk nekā divas dienas meklē bez vēsts pazudušo Krišjāni Zvejnieku, kurš pēdējoreiz redzēts piektdienas naktī.

Meklē 1990.gadā dzimušo Krišjāni Zvejnieku, kurš šī gada 15.decembrī ap plkst.7.00 izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies. Vīrietis pēdējo reizi redzēts Rīgas centra rajonā, izklaides vietā "Ezītis miglā" Jaunielā 35.

No bāra viņš devies prom ap pl.2 naktī, iespējams, kopā ar svešu kompāniju. 

Sieva Madara informē, ka vīra telefons ir izlādējies, pēdējā atrašanās vieta, kas ir piefiksēta kartē, bijusi Āgenskalnā pirms Akmens tilta, tieši pretī Nacionālajai bibliotēkai pl. 3:50.

Lūdzu, ja Jums ir jebkāda informācija, Madara lūdz rakstīt vai zvanīt viņai pa tālr. 26389064. Vai zvanīt policijai pa tālr. 02.

Sākotnējā informācija liecināja, ka Krišjānis Zvejnieks devies uz korporatīvo pasākumu "Džeza klubā" Vecrīgā, Palasta ielā, kuru pametis ap pl.1naktī un devies uz "Ezīti".

Pazudušajam bija līdzi maks, telefons “Samsung Galaxy S7”, elektroniskā cigarete, mazs melns pulkstenis.

PAZĪMES: Augums 185cm, svars 75 kg. Īsi, brūni mati, zodā maza bedrīte. Bija ģērbies tumši zilā uzvalkā, tirkīzzilā kreklā, melnā virsjakā ar kapuci. Kājās brūnās ādas kurpes. Iespējams, izejot no “Ezītis miglā”, bija bez virsjakas.

foto: Valsts policija