Skolniecei Adrianai no Bauskas mirušā tēta eņģelis palīdz īstenot mūža sapni
„Kad es dziedu, es ceru, ka viņš [mirušais tētis] ir man blakus,” par ceļu uz populāro mūzikas šovu „X Factor” teic baušķeniece Adriana Miglāne.Tikko viņa publicējusi savas pirmās sarakstītās dziesmas „Palaid prom” video.
Kultūra
2016. gada 18. aprīlis, 07:01

Skolniecei Adrianai no Bauskas mirušā tēta eņģelis palīdz īstenot mūža sapni

Jauns.lv

Bauskas skolniece Adriana Miglāne, kura jau vairākus gadus krāj naudu, lai dotos uz ASV piedalīties „X Factor”, pamazām tuvojas savam mērķim, Viņa tikko ierakstījusi savu pirmo dziesmu uz uzstājusies vokālās mūzikas konkursa „Ghetto Faktors” finālā.

Kasjauns.lv jau 2013. gada rudenī rakstīja, ka Bauskas pamatskolas 7. klases skolniece Adriana Miglāne tic, ka viņas pirms pieciem gadiem mirušais tētis ir kā sargeņģelis, kas viņai palīdz īstenot mūža sapni. Muzikāli talantīgās meitenes sapnis ir uzstāties ASV talantu šovā „X Factor”. Lai to īstenotu, viņa pat atsakās no pusdienām skolā un krāj naudu sava sapņa īstenošanai - naudu ceļam uz Ameriku.

Tagad Adriana Kasjauns.lv pastāstīja, ka ir par vienu soli tuvāk savam sapnim. Viņa studijā „Prime time records” ierakstījusi savu pirmo sarakstīto dziesmu „Palaid prom”. Meitene dzied vokālajā studijā „Aprīļa pilieni”. Pēc uzstāšanās „Ghetto Faktors” viņa neslēpj savu sajūsmu, kaut arī nebija starp līderēm: „Vislielākais mans ieguvums no „Ghetto Faktora” ir milzīgais atbalsts.  Es lidoju debesīs no laimes! Neaizmirstams lidojums!”

Savulaik Adriana Kasjauns.lv teica: „Kādreiz gāju mūzikas skolā, bet mācības pārtraucu materiālo problēmu dēļ. Pašmācības ceļā iemācījos spēlēt ģitāru, arī klavieres labi spēlēju. Esmu gatava darīt visu, lai īstenotu savu sapni. Zinu, ka man ir daudz jāmācās, bet esmu tam gatava. Mans elks ir amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera, es apbrīnoju viņas spēcīgo balsi. Parasti es dziedu viņas dziesmas un mācos no viņas.

Dziedāt mācos pašmācības ceļā. Mūzikā man patīk visas tās emocijas, kas rodas dziedot. Dziedot esmu laimīga, un tieši tas ir tas, ko man vajag. Mūzika ir tā lieta, kurā es varu atbrīvoties un būt es pati.

Mans tētis vienmēr man ir ticējis un teicis: viņš zina, ka es varu daudz un lai nekad nepadodos. Par spīti visām grūtībām! Viņš vienmēr mani ir atbalstījis visos koncertos un mūzikas skolas koncertos. Kad es dziedu, es ceru, ka viņš ir man blakus. Ja man būs iespēja uzstāties uz lielās skatuves, es zinu, ka viņš noteikti būs ar mani. Viņš būs mans sargeņģelis!”

Adriana Miglāne: „Palaid prom” Adriana Miglāne: Džona Lenona „Imagine''
Kasjauns.lv/Foto: publicitātes foto