foto: LETA
Atvadīšanās no pāragri mirušā Valda Liepiņa notiks nākamnedēļ. Kolēģi ir satriekti, viņam bija lieli plāni
Valdis Liepiņš.
Kultūra
2017. gada 5. decembris, 13:58

Atvadīšanās no pāragri mirušā Valda Liepiņa notiks nākamnedēļ. Kolēģi ir satriekti, viņam bija lieli plāni

Kasjauns.lv

Atvadīšanās no aktiera un režisora Valda Liepiņa, kurš aizsaulē devās 4. decembrī 51 gada vecumā, notiks 12. decembrī Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā no plkst.10.30 – 12.00.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc kremēšanas Valda Liepiņa atdusas vieta būs viņa dzimtajā Siguldā.

Ceremoniju, kurā ikviens skatuves mākslinieka talanta cienītājs var ierasties baznīcā un atvadīties no Valda Liepiņa, organizē aktiera un režisora kādreizējās darbavietas – Dailes teātra – kolektīvs. 

Bēru organizēšanai muzikālās izrādes "Tobāgo!" kolēģi savstarpēji izlēmuši ziedot personīgos līdzekļus, savā starpā izplatot aicinājumus finansiāli atbalstīt Valda meitu Alīnu. Aktieri ir satriekti par Valda Liepiņa pēkšņo nāvi, un tagad viens otru morāli atbalsta lielajās skumjās. 

Valdim Liepiņam radošajos plānos bija ne tikai spēlēšana "Tobāgo!" izrādēs, kas nākamgad turpinās priecēt daudzviet Latvijā, bet drīzumā bija iecerēts arī sākt darbu pie leģendārās aktrises Olgas Dreģes 80. jubilejas koncerta režijas. 

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, kurā Valdi Liepiņu nomāca smaga depresija, viņš bija veiksmīgi atgriezies arī filmu ieskaņošanas jomā.

Liepiņš dzimis 1966.gada 16.augustā Siguldā. Viņš miris pirmdien pēcpusdienā.

Režisors un aktieris Valdis Liepiņš 2017. gada pavasarī

Režisors un aktieris Valdis Liepiņš 2017. gada pavasarī.

gallery icon
31