foto: Valsts policija
Izdevies noskaidrot nelaimē cietušā vīrieša identitāti, taču joprojām meklē avārijas aculieciniekus
112
2017. gada 24. novembris, 14:04

Izdevies noskaidrot nelaimē cietušā vīrieša identitāti, taču joprojām meklē avārijas aculieciniekus

Kasjauns.lv

Pāris stundu laikā plašā publicitāte līdzējusi noskaidrot identitāti vīrietim, kurš 18.novembrī cieta smagā avārijā un nedz policijai, nedz mediķiem nebija zināms nekas par šī cilvēka personību. Tagad tā noskaidrota, taču joprojām ir lūgums atsaukties avārijas aculieciniekiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šodien vēstījām, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdz palīdzību ceļu satiksmes negadījumā cietuša vīrieša personības noskaidrošanā. Negadījums notika šā gada 18.novembrī pulksten 21.58 Jūrmalā, Talsu šosejas un Zemes ielas krustojumā, kur VW "Touareg" markas automašīna uzbrauca gājējam, pagaidām nenoskaidrotam vīrietim. Cietušajam tika nodarīti miesas bojājumi un šobrīd vīrietis atrodas slimnīcā.

Vīrieša pazīmes: aptuvenais vecums 30 gadi, kalsnas miesas būves, ap 175-180 centimetrus garš, tumši īsi mati. Vīrietim uz labās rokas – starp elkoni un plecu – ir tetovējums "VINZIJS".
Bija ģērbies: pelēkā ar melnu krāsu virsjakā (ar gaišu orderi), tumšas krāsas biksēs, baltās sporta kurpēs ar oranžiem elementiem (botas).

foto: Valsts policija

Valsts policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri redzēja negadījumu, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086976, 26653618 vai 110.