foto: Paula Čurkste/LETA
Liepājā vīrietim sprādzienā norauj plaukstu; garāžā atrod kara laika lādiņus
Sprādziena drupas.
112
2017. gada 24. novembris, 13:54

Liepājā vīrietim sprādzienā norauj plaukstu; garāžā atrod kara laika lādiņus

LETA

Vakar Liepājā kādam vīrietim sprādzienā norauta plauksta, un, skaidrojot notikušā apstākļus, kādā garāža atrasti kara laika lādiņi un granātas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ceturtdienas vakarā ap plkst. 19.30 policijā no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta saņemta informācija, ka Liepājā, Laboratorijas ielas apkārtnē, vīrietim sprādziena rezultātā norauta plauksta. 1988. gadā dzimušais vīrietis, ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Skaidrojot notikušā apstākļus, konstatēts, ka kādā garāžā Laboratorijas ielā glabājas pagaidām nenoskaidrots daudzums kara laika lādiņu un granātu. Uz notikuma vietu izbraukuši Nacionālo bruņoto spēku sapieri, kuri konstatējuši, ka garāžā atrodas kara laika lādiņi, pistolei līdzīgi priekšmeti, ieroču sastāvdaļu detaļas, patronas, kā arī un soma ar sprāgstvielai līdzīgu vielu.

Policija sākusi divus kriminālprocesus un veic izmeklēšanu. Plašāka informācija par notikušā apstākļiem un cietušā vīrieša saistību ar sprādzienbīstamo priekšmetu glabāšanu pagaidām netiek sniegta. Zināms, ka sprādziens nav noticis garāžā, bet gan atklātā teritorijā.