foto: Ekrānuzņēmums no Facebook.com/Diāna Spure.
Super lēts dzīvoklis Rīgas centrā - neuzķeries! Sludinājumu portālā uzdarbojas krāpnieki
Sabiedrība
2017. gada 20. novembris, 12:40

Super lēts dzīvoklis Rīgas centrā - neuzķeries! Sludinājumu portālā uzdarbojas krāpnieki

Kasjauns.lv

Gaumīgs dzīvoklis Rīgas centrā par nieka 250 eiro mēnesī – šāds piedāvājums ar nenoliedzami skaistām fotogrāfijām atrodams sludinājumu vietnē ss.com. “Izdevīgais” piedāvājums uzrunājis arī kādu sociālā tīkla “Facebook” lietotāju Diānu. Meitene sevis atklātajā dalās ar citiem lietotājiem, brīdinot par krāpniecību. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Diāna raksta: “Šodien ss.com uzgāju sludinājumu , ka tiek izīrēts dzīvoklis. Īres maksa jau no paša sākuma likās netipiski zema. Sākot saraksti ar dzīvokļa "īpašnieci", izrādījās, ka viņa nav Latvijā un piedāvā rezervēt dzīvokli līdz piektdienai, pārskaitot 100 eiro uz viņas kontu. Izlēmām pārbaudīt dzīvokli, sameklējot līdzīgus attēlus un izrādījās, ka šis dzīvoklis atrodas Sanktpēterburgā. Beigu beigās mani nobloķēja “whatsappā”. Esiet uzmanīgi.”

Nepērc "kaķi maisā" - brīdina par krāpniekiem sludinājumu portālā ss.com

Gaumīgs dzīvoklis Rīgas centrā par nieka 250 eiro mēnesī – šāds piedāvājums ar nenoliedzami skaistām fotogrāfijām atrodams sludinājumu vietnē ss.com. ...

gallery icon
10

Meitene savu “izmeklēšanas” gaitu publicējusi arī fotogrāfijās, kurās redzama ne tikai sarakste ar dzīvokļa “īpašnieci”, bet arī Sanktpēterburgā esošais identiskais dzīvoklis. 

Komentējot Diānas ierakstu, cilvēki neslēpj, ka uz līdzīgām shēmām uzķērušies arī iepriekš. Tikmēr  sieviete, kuras vārdā publicēts krāpnieciskais dzīvokļa īres piedāvājums, “Facebook” raksta, ka viņas vārdā uzdarbojoties krāpnieki.