foto: Aculiecinieka foto
FOTO: avārijā Mārupē šorīt saskrējušās 4 automašīnas
4 automašīnu sadursme Mārupē.
112
2017. gada 8. novembris, 09:15

FOTO: avārijā Mārupē šorīt saskrējušās 4 automašīnas

Kasjauns.lv

Šorīt Mārupē, Daugavas un Lielās ielas krustojumā, notikusi četru automašīnu sadursme, portālam Kasjauns.lv ziņo aculieciniece Baiba.

Avārijā Mārupē saskrējušās 4 automašīnas

Šorīt Mārupē, Daugavas un Lielās ielas krustojumā, notikusi četru automašīnu sadursme, portālam Kasjauns.lv ziņo aculiecinieks.

gallery icon
5

Kā portālam Kasjauns.lv pastāstīja garām braukusī Baiba, šorīt ap 07:50 navigācijas sistēmā "Waze" parādījās informācija par avāriju Lielās un Daugavas ielu krustojumā. "Braucot garām, pamanīju, ka negadījumā iesaistītas pat četras automašīnas. No kurām vissmagāk cietusi izskatījās "Volvo". Visticamāk, šoferis, kurš braucis pa Lielo ielu aizdomājies un aizmirsis, ka atrodas uz mazāk svarīga ceļa, vai arī vienkārši par tālu "izbāzis" automašīnas priekšgalu, ko aizķērusi cita automašīna," savus minējumus par notikušo izsaka mārupiete Baiba.

Šajā krustojumā avārijas neesot retums, atceras mārupiete. Īpaši, kopš brīža, kad Lielā iela esot noasfaltēta. Tomēr, pēc Baibas domām, vēl vairāk avāriju esot pieredzētas nākamajā krustojumā novada domes virzienā, proti, Daugavas un Liliju ielas krustojumā.

Kā portālam Kasjauns.lv ziņo Valsts policijā, sadursme notikusi plkst. 7.48 trešdienas rītā. 

Iesaistītas četras automašīnas - divas "Volkswagen", viena "Volvo", un, iespējams, "Range Rover" markas automašīnas. 

Satiksme uz īsu brīdi tika ierobežota, taču tagad tā jau pilnībā atjaunota. 

Negadījumā cietušo nav.