Kādas jelgavnieces piedzīvotais, internetā sākot mācīties angļu valodu
Tas, kā patiesībā notika angļu valodas mācīšanās internetā, mani patiešām nošokēja…
Tava izglītība
2016. gada 23. aprīlis, 10:00

Kādas jelgavnieces piedzīvotais, internetā sākot mācīties angļu valodu

Jauns.lv

“Angļu valodu apguvu, jo vēlējos piedalīties sarunās ar ārzemju radiem,” stāsta Inese Ziemele (50) no Jelgavas. “Pateicoties šai programmai, tagad daru to brīvi!”. Lasi interviju ar Inesi un uzzini, kāda bija viņas pieredze, divās nedēļas iemācoties angļu valodu!

– Inese, vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

– Šī bija pirmā reize, kad mācījos angļu valodu. Iepriekš par to pat nebiju domājusi, bet visam pienāk pirmā reize!

– Kāpēc tieši tagad nolēmāt sākt mācīties angļu valodu?

– Nesen mūsu ģimene kļuva kuplāka – ieguvām jaunus radus ārzemniekus, kuri runā tikai angliski. Tā kā pati nerunāju angliski, jutos ļoti neērti, kad viņi atbrauca ciemos. Pārējie ģimenes locekļi visu saprata un viegli sarunājās ar ciemiņiem. Savukārt es nesapratu ne vārdu, ko viņi runāja, nevarēju atbildēt. Es arī vēlējos iesaistīties sarunās!

– Kas pamudināja mācīties angļu valodu ar Šveices programmu?

– Šveices valodu programmai pieteicos, jo mani iedvesmoja tas, ka daudziem citiem cilvēkiem jau ir izdevies ar šo metodi iemācīties runāt angliski. Uzrunāja arī fakts, ka varu mācīties jebkurā laikā un ar garantiju – ja nesanāks iemācīties, dabūšu samaksāto naudu atpakaļ. Bet tas, kā patiesībā notika angļu valodas mācīšanās internetā, mani patiešām nošokēja…

– Kā notika mācīšanās?

– Vispirms piereģistrējos mājas lapā ar savu e-pasta adresi. Pēc tam uzreiz varēju sākt lietot apmācību programmu. Sākumā viss bija tieši tā, kā iztēlojos – mācību programmu varēju lietot jebkurā laikā gan mājās, gan brīvā brīdī darbā. Bet kas mani pārsteidza – ka angļu valodu apguvu ātri un bez īpašas piepūles. Reizēm attapos programmā pavadījusi pat vairākas  stundas, tik ļoti tā mani aizrāva! Neko tādu nebiju gaidījusi, bet tagad man ir skaidrs, no kurienes tik daudz labu atsauksmju.

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

– Pa šīm 2 nedēļām ir jūtami uzlabojusies mana izruna. Es arī esmu daudz pārliecinātāka runāt angliski – man vairs nav stundām jādomā, ko atbildēt, ja mani uz ielas uzrunā angļu valodā. Skatoties filmas angliski, jau varu izsekot līdzi sarunām. Ar nepacietību gaidu ciemos savus ārzemju radiņus, lai varētu viņus pārsteigt ar savām jaunajām angļu valodas zināšanām!

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Pavisam nesen es pati necik nerunāju angliski un iemācīties runāt angliski tik īsās dienās man likās neiespējami. Bet es mainīju savu viedokli, kad ieraudzīju, ka šī metode strādā. Šodien es domāju pretēji – iemācīties sarunāties angliski – tā nav priekš izredzētajiem, tas ir iespējams visiem!

Dodies uz SwissLanguages.com mājas lapu un šodien saņem 55% atlaidi angļu valodas apguvei! SwissLanguages.com garantē – izmantojot valodu apguves programmu internetā, iemācies runāt angliski tādā līmenī, kas tevi pilnībā apmierina vai saņem naudu atpakaļ! Saņem angļu valodas programmu ar 55% atlaidi – tikai par 6.95€ (parastā cena EUR 16.95). Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

Reklāmas raksts sadarbībā ar

Swisslanguages.com

/ Publicitātes foto