foto: Diāna Lozko/LETA
70 gadus vecs vīrs no Alūksnes ticis pie sava mūža lielākā laimesta
Valsts akciju sabiedrības "Latvijas Loto" loterijas bumbiņa.
Sabiedrība
2017. gada 23. oktobris, 10:19

70 gadus vecs vīrs no Alūksnes ticis pie sava mūža lielākā laimesta

Kasjauns.lv

TV izlozes spēles "Super Bingo" lielo laimestu 161 208 eiro apmērā laimējis 70 gadus vecs pensionārs no Alūksnes, vēsta "Latvijas Loto". 

70 gadus vecais, pensionētais celtniecības darbinieks laimestu uztvēris mierīgi. Viņš "Super Bingo" spēlējot jau kopš tā pirmsākumiem. Vecajam vīram esot pat trīs klades ar pierakstītiem cipariem, kādus viņs savulaik izvēlējies. 

“Mana sieva ierasti "Super Bingo" rezultātus pārbauda internetā sestdienas vakarā. Taču šoreiz viņa nebija ievērojusi, ka 42.bumbiņa – un līdz ar to "Super Bingo" lielais laimests – ir mūsējais. Es to redzēju, bet gribēju, lai sieva pati rezultātu noskatās TV raidījumā,” pastāstīja alūksnietis.

70 gadus vecā kunga mazdēla sieva teic, la pirmais, kurš paziņojis par to, ka Alūksnē reģistrēta kvīts laimējusi "Super Bingo" bijis vīra draugs. "“Atceros, ka mēs ar vīru noteicām – žēl, ka tieši šoreiz neesam piedalījušies, jo parasti spēlējam. Tikai vēlāk uzzinājām, ka vectēvs ir lielā laimesta ieguvējs,"stāsta jaunā sieviete.

Sirmais kungs vēl nezina, kā laimestu izmantos. “Padalīšos ar bērniem, mazbērniem un mazmazbērniem – mēs esam kupla saime,” viņš vēl aizvien ir piesardzīgs, plānojot tēriņus, un saka, ka “zīle vēl nemaz neesot rokā”. Būšot tad, kad nauda būs kontā.