foto: LETA
Rīgas jaunajā rotaļu laukumā aktīvi uzdarbojas zagļi
Sabiedrība
2017. gada 20. oktobris, 22:20

Rīgas jaunajā rotaļu laukumā aktīvi uzdarbojas zagļi

Kasjauns.lv

Masu pasākums bez pienācīgas uzraudzības – tā daži vecāki un skolotāji raksturo bērnu izklaides jaunatklātajā rotaļu laukumā Krišjāņa Barona ielā. Valsts policija tajā fiksējusi jau vairākas zādzības, un, kā novēroja mūsu filmēšanas grupa, spēļu laukumā netrūkst bez uzmanības atstātu skolas somu, ziņo LTV "Panorāma".

Agnei, kuras desmitgadīgais dēls pēc stundām kopā ar draugiem mēdz doties uz jauno rotaļu laukumu Krišjāņa Barona ielā, viena šāda pēcpusdiena šonedēļ ievilkās līdz vēlam vakaram, policijas iecirknī rakstot iesniegumu par skrejriteņa zādzību. Zaglis – par viņas dēlu vien pāris gadus vecāks puika. 

“Uzstājīgi visu laiku uzmācās – iedod, iedod, iedod, iedod izbraukt. Un tad jau izrāva no rokām un aizbrauca gabaliņu, un viņš nespēja viņu noķert. Puika šausmīgi pārdzīvoja, un sākumā viņš nesaprata, ko lai dara – zvanīja man, raudāja. Tā ir pirmā reize, un ir ļoti grūti noreaģēt, ko darīt,” stāsta apzagtā zēna mamma Agne.

Šī nav vienīgā zādzība vasaras sākumā atklātajā Centra sporta kvartāla rotaļu laukumā. Policija reģistrējusi vēl divus gadījumus.

Rakstu pinībā lasiet lsm.lv.

Centra sporta kvartāla atklāšanas svētki Krišjāņa Barona ielā

gallery icon
51