112
2017. gada 19. oktobris, 18:09

Piedzēries vīrietis uz ielas Bolderājā uzbrucis trim zēniem

Kasjauns.lv

13.oktobrī neilgi pēc pulksten 15.00 pie Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieces, kura tobrīd apsekoja kādas Bolderājas izglītības iestādes apkārtni, piesteidzās trīs zēni. 2002. gadā dzimušie pusaudži pastāstīja, ka netālu no skolas viņiem pienācis klāt nezināms vīrietis, informē pašvaldības policijā.

Alkohola reibumā esošais kungs vienam no viņiem iesitis pa galvu un mēģinājis no rokām izraut mobilo telefonu. Zēna draugi aizstāvoties iespēruši iereibušajam laupītājam un centušies viņu atgrūst. Vīrietis nokritis uz zemes un zēni aizskrējuši pēc palīdzības.

Apsekojot tuvāko apkārtni, turpat zālienā pamanīts iereibušais laupītājs. Jaunieši vīrieti atpazina kā pāridarītāju. Savukārt pats vaininieks, ieraugot policistes tuvošanos, sāka lamāties ar cieņu aizskarošiem vārdiem un vicināties ar rokām.

No viņa izelpas sajusta spēcīga alkohola smaka. Informācija nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Ierodoties ekipāžas darbiniekiem, iereibušais vīrietis aizturēts un ievietots pagaidu aizturēšanas nodalījumā. Tāpat neskatoties uz vairākkārtīgiem rīkojumiem vīrietis atteicās nosaukt savus personas datus.

Vienlaikus izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, lai apskata cietušo zēnu. Tūlītēja hospitalizācija viņam nebija nepieciešama. Par notikušo informēta cietušā zēna vecmamma, kura ieradās notikuma vietā.

Pēc neilga laika aizturētais nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.